Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy házas férfibe, hogyan tovább?
Én 21 vagyok, a férfi szintén 21, a felesége 19, nemrég született kisbabájuk, egy éve házasok. (6 éve együtt vannak, és tervezett baba volt)
Nekem is van egy több éves párkapcsolatom, együtt élünk.
A párom nem tudja, hogy más tetszik, ahogy az említett férfinek sincs fogalma semmiről. Nem is tetszem neki, imádja a feleségét. Annyira irigylem azt a lányt, hogy ő volt elég jó neki, én viszont nem, és ebben az életben már egy "Szia hogy vagy?"-nál már nem juthatok tovább nála.
Ez olyan kegyetlen és nem fair.
A. A mostani pasidat hagyd el. Nem feltétlen a nős pasi miatt,hanem mert nyilvánvaló,hogy ennek a kapcsolatnak vége.
B. A nős pasiról tudakozódj. Biztos,hogy szereti a nejét? Mi kell(het) neki,amit odahaza nem kap meg? Volt/van szeretője?
Sok sikert! De csak ha ő is akarja,ne tukmáld magad! És HA összejön,akkor előre tisztázni a szabályokat és a határokat!
37/KAN
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Cifrázd még a kamudat, amíg el nem unod.
Te valami lelki sérült nő lehetsz,kényszeres hazudozò vagy tudja a f @ sz,az életben nem kapsz elég figyelmet és itt követeled ki magadnak,ninden nap mâshogy adva elő a marhasàgaidat,de menj màr el valami jô képességű orvoshoz.
Egy időben a takarìtònő tett ki minden àldott nap kérdéseket,akibe a Vilàg összes orvosa szerelmes volt,minden diplomàs pasi őt akarta,most meg itt vagy te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!