Hogy lepjek tul azon, hogy beleszerettem egy nos ferfibe?
Természetesen verd ki a fejedből azt a férfit.
1. Márcsak az ő családjára is gondolj, lehet ő nem is viszonozná, de ha mégis, akkor sem.
2. Ha nem jó a házasságod, beszéljétek meg mégegyszer, ha nem megy, váljatok el és keress magadnak szingli férfit.
Nagyon ki vagyok akadva ha egy nő ráhajt egy családos férfire, márcsak ha belegondolsz, hogy ha szereted a férjed, valaki lecsapja a kezedről... Elég rossz lenne, nem?
Eloszor is nehanyan ugy osztogatjatok a "valj el" tanacsot, mintha ez egy pofonegyszeru dolog lenne. Gondolom itt mindenki legalabb egyszer elvalt, azert tudjatok ilyen jol.
Masodszor, tudom, hogy tonkretennek egy csaladot, ha ramasznek a ferfira, pont azert kertem segitseget, hogy hogyan verjem ki a fejembol. Nem arra vagyok kivancsi, hogy milyen gereinctelennek tartotok azert amit erzek, hanem az erdekel, hogy mit tegyek!
Akik ertelmes valaszt es tanacsot adtak, nekik koszonom, a tobbiek pedig olvassak el ujra a kerdest es ertelmezzek mielott felhaborodnak.
Te házasságod nem sikerült, de ez nem jogosít fel arra, hogy mások házasságát feldúlva keresd a boldogságodat.
Tele a világ egyedülálló, normális férfival, akik szintén boldogságra várnak.
Aki keres, az talál.
Ha túl akarsz lépni ezen, akkor mindegy, hogy a férfi akarja-e.
Én voltam hasonló helyzetben (bár akkor még nem voltam férjnél), de azzal a történettel nem sokra mennél, mert az neked nem lenne megoldás.
Amit javasolni tudok, lehet hogy első hallásra bizarr (nem tudom hiszel-e az ilyen dolgokban), hogy menj el egy jósnőhöz/javasasszonyhoz, de ne sarlatánhoz, hanem aki tényleg ért hozzá. A lelkedet fogja helyretenni, ha érti a dolgát. Nem is az a fontos, hogy a jövőre nézve mit mond, hanem ahogyan mondja, és amilyen tanácsokat ad, hogy hogyan kezeld a helyzetet.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!