Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lepjek tul azon, hogy...

Hogy lepjek tul azon, hogy beleszerettem egy nos ferfibe?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 46 eves nos ferft, akibe elso latasra szerelmes lettem. A helyzetet bonyolitja, hogy ferjnel vagyok. A ferjem elhanyagol, a hazassagunk kihult, hiaba probalkoztam helyrehozni, megbeszèlni.... Ha szàmìt valamit, akkor ez a 46 èves fèrfi az orvosom, aki nyilvàn a munkàjàbòl kifolyòlag kedves velem, èn pedig azèrt lettem belè szerelmes, mert elhanyagolnak. Azt is tudom, hogy el kell felejtenem, de nyilvan ez nem ilyen egyszeruen mukodik. Inkabb hasonlo sztorikat varnek, hogyan vegzodtek, hogyan sikerult kilabalni a problemakbol...stb.
2013. nov. 29. 18:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégis övön alul ért a hozzászólásom, mert ilyen alpári stílusban csak sértett ember válaszol.

Igazából magad ellen beszélsz. Mindegy is, hagylak tovább idegeskedni, remélem agyvérzést azért nem fogsz kapni.:)

2013. nov. 30. 12:28
 32/33 A kérdező kommentje:

neked habzik meg mindig a szad.

de tudod mit, szemelyeskedj! legalabb tudni fogom, hogy mire figyeljek ;)

jo etvagyat a parizsis zsemledhez, es ne idegeskedj annyit, rancokat okoz ;)

2013. nov. 30. 12:38
 33/33 anonim ***** válasza:
Juj! Nem szeretem a párizsit! :c
2013. nov. 30. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!