Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lepjek tul azon, hogy...

Hogy lepjek tul azon, hogy beleszerettem egy nos ferfibe?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 46 eves nos ferft, akibe elso latasra szerelmes lettem. A helyzetet bonyolitja, hogy ferjnel vagyok. A ferjem elhanyagol, a hazassagunk kihult, hiaba probalkoztam helyrehozni, megbeszèlni.... Ha szàmìt valamit, akkor ez a 46 èves fèrfi az orvosom, aki nyilvàn a munkàjàbòl kifolyòlag kedves velem, èn pedig azèrt lettem belè szerelmes, mert elhanyagolnak. Azt is tudom, hogy el kell felejtenem, de nyilvan ez nem ilyen egyszeruen mukodik. Inkabb hasonlo sztorikat varnek, hogyan vegzodtek, hogyan sikerult kilabalni a problemakbol...stb.
2013. nov. 29. 18:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
szerelem? kicsit ezt így nehéz komolyan venni.. írod "a munkájából kifolyólag kedves" egyáltalán milyen kapcsolat van köztetek? sima orvos-páciens, vagy volt valami (legalább beszélgetés?) mert ha így áll a helyzet még csak nem is ismered! mégis KIBE vagy akkor szerelmes? távol álljon tőlem, hogy bunkó legyek, nem ez a célom, de nekem is úgy jön le, hogy az első szembejövő jóképű pasi köré építettél ábrádokat
2013. nov. 29. 21:04
 22/33 A kérdező kommentje:

Meg ez is lehet, eleg valoszinu.

Megoldas? Vagy csak addig okos mindenki, amig a masikat elemezgetni kell? Ha tancsrol van szo, akkor megall a tudomany?

2013. nov. 29. 21:07
 23/33 anonim ***** válasza:
89%
Nah,akkor itt vagyok,mint tökéletes célcsoport,voltam már szerelmes nősbe,váltam már el és jelenleg épp kilábalok egy érzelmi hullámvasútból egy nős orvossal.Hogyanra a válasz: nagy levegő és nem nézni hátra.A legnagyobb szerelmet (viszonzott) is le lehet zárni ésszel,észérvekkel,új tervekkel,új célokkal.Egyébként az orvosok amúgy is bajos kategória.Elsősorban a saját házasságom feltámasztására,vagy lezárására koncentrálnék,aztán jöhet ay új kapcsolat,aki nagyon is valószínű h nem az orvosod lesz.Koncentrálj másra,ha eszedbe jut,tereld el a figyelmed,mindig csak a köv napot akard túlélni!sok sikert!!
2013. nov. 29. 22:04
 24/33 anonim ***** válasza:
53%

Basszus!

Mi lenne a minden nő rámozdulna a gyanútlan orvosára,

miközben szegény megpróbálja kikezelni a liba hüvelygombáját...

2013. nov. 29. 22:07
 25/33 A kérdező kommentje:
Meg jo, hogy nekem nincs huvelygombam, mint neked te ostoba. Ellenben torott labam igen es egy sarmos sebeszem :)
2013. nov. 29. 22:09
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
Ha ilyen modorban álsz a válaszolókhoz akkor bizonyára a Neurológusodba szerettél bele. Te kérdeztél mi válaszolunk , itt nem csak neked tetsző válaszokat kapsz hanem olyat is ami nem tetszik
2013. nov. 29. 22:14
 27/33 anonim ***** válasza:
17%

Férjnél nem voltam, de nős pasival volt kalandom. Mondjuk nálam más volt a helyzet, mert munkából kifolyólag találkoztam vele, és amíg a munka tartott, addig tartott a viszony is. Pár hónap volt. Először nem is tetszett az ürge, de behízelegte magát :) Aztán megtetszett. Mikor vége lett a közös munkának, abba is maradt a viszonyunk, és őszintén szólva 1 hét múlva már egyáltalán nem is gondoltam rá. Kellemes volt, kedves volt, néha beszélünk, ugratjuk egymást de ennyi, nem érzek semmi olyasmit, pedig eléggé belepistultam akkoriban.

A tanácsom az, hogy válts orvost, ha valóban nem akarsz tőle semmit.

A házasságodnak viszont valóban nem sok értelmét látom. Ha anyagiakban külön tudtok válni, akkor szerintem érdemes nekikezdeni, mert ez így elég vacak. Legalábbis én nem tudok olyannal egy ágyban lenni akit nem érzek igazán a magaménak. Akkor már inkább a szüleimnél lakom :) ott legalább nincs kényszer szex.

Szóval csak okosan és bátran

35/N

2013. nov. 29. 22:14
 28/33 A kérdező kommentje:

26-os, meg egy rakas baromsagot is olvasok. Peldaul a te valszod is teljesen haszontalan, erre igazan kar volt az idodet pazarolni...

27-es, neked koszonom a tanacsot es azt, hogy elmeselted a tortenetedet! Te segitettel :)

2013. nov. 29. 22:17
 29/33 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy elnézem inkább te állsz tizenéves szinten, intelligens ember egész egyszerűen nem reagál olyan stílusban, mint ahogyan te.

Szerelmes vagy az orvosodba? Ugyan! Azt még el tudom képzelni, hogy minden egyes férfiben azt keresed, ami a férjedben nincsen meg, de ez még nem szerelem.

A család szétdúlásához csak annyit fűznék hozzá, hogy erre csak akkor van lehetőséged, ha a kedves orvosod belemegy a játékba, illetve ha összehordasz mindenféle hazugságot és megzsarolod. Őszintén szólva viszont elég valószínűtlennek tartom, hogy egy tanult, iskolázott ember hozzád hasonló mentalitású egyénnel kezdjen, még akkor is ha szingli az illető.

2013. nov. 30. 00:38
 30/33 A kérdező kommentje:
Ha te velem ellentetben olyan okos es kifinomult vagy, akkor miert ereszkedsz le a szintemre es vitazol velem? Gondolod, hogy szemelyeskedessel megbantasz? Gondolod, hogy ovon alul er egy olyan kijelentes, hogy egy tanult ember ugysem all velem szoba? Ne nevettess. Vagy te talan ugyanazt a hangnemet hasznalod a baratoddal, a munkatarsaddal, egy idegennel, egy szimpatikus vagy egy unszipatikus egyennel? Mert ha igen, akkor nalad vannak mentalis zavarok. Szoval nyugodj meg, a tamadas neked es a fajtadnak szol. A masik (vagy igazi) arcomat megtartom annak, akit arra erdemesnek talalok :) Te igy latatlanban is irritalsz es taszitasz, ne irkalj ide, nem vagyok vevo sem rad sem a velemenyedre, tanacsot ugysem tudsz adni, csak kotozkodni.
2013. nov. 30. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!