Hogy lepjek tul azon, hogy beleszerettem egy nos ferfibe?
Meg ez is lehet, eleg valoszinu.
Megoldas? Vagy csak addig okos mindenki, amig a masikat elemezgetni kell? Ha tancsrol van szo, akkor megall a tudomany?
Basszus!
Mi lenne a minden nő rámozdulna a gyanútlan orvosára,
miközben szegény megpróbálja kikezelni a liba hüvelygombáját...
Férjnél nem voltam, de nős pasival volt kalandom. Mondjuk nálam más volt a helyzet, mert munkából kifolyólag találkoztam vele, és amíg a munka tartott, addig tartott a viszony is. Pár hónap volt. Először nem is tetszett az ürge, de behízelegte magát :) Aztán megtetszett. Mikor vége lett a közös munkának, abba is maradt a viszonyunk, és őszintén szólva 1 hét múlva már egyáltalán nem is gondoltam rá. Kellemes volt, kedves volt, néha beszélünk, ugratjuk egymást de ennyi, nem érzek semmi olyasmit, pedig eléggé belepistultam akkoriban.
A tanácsom az, hogy válts orvost, ha valóban nem akarsz tőle semmit.
A házasságodnak viszont valóban nem sok értelmét látom. Ha anyagiakban külön tudtok válni, akkor szerintem érdemes nekikezdeni, mert ez így elég vacak. Legalábbis én nem tudok olyannal egy ágyban lenni akit nem érzek igazán a magaménak. Akkor már inkább a szüleimnél lakom :) ott legalább nincs kényszer szex.
Szóval csak okosan és bátran
35/N
26-os, meg egy rakas baromsagot is olvasok. Peldaul a te valszod is teljesen haszontalan, erre igazan kar volt az idodet pazarolni...
27-es, neked koszonom a tanacsot es azt, hogy elmeselted a tortenetedet! Te segitettel :)
Ahogy elnézem inkább te állsz tizenéves szinten, intelligens ember egész egyszerűen nem reagál olyan stílusban, mint ahogyan te.
Szerelmes vagy az orvosodba? Ugyan! Azt még el tudom képzelni, hogy minden egyes férfiben azt keresed, ami a férjedben nincsen meg, de ez még nem szerelem.
A család szétdúlásához csak annyit fűznék hozzá, hogy erre csak akkor van lehetőséged, ha a kedves orvosod belemegy a játékba, illetve ha összehordasz mindenféle hazugságot és megzsarolod. Őszintén szólva viszont elég valószínűtlennek tartom, hogy egy tanult, iskolázott ember hozzád hasonló mentalitású egyénnel kezdjen, még akkor is ha szingli az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!