Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha jelenleg kapcsolatban vagyok, (de sajnos nem jó), beleszerettem egy másik férfibe akivel nem tudok mindig egyűtt lenni. Nagyon hiányzik. Mit tegyek?
olyan nincs, hogy nem tudsz elválni
Marad a szeretőd akkor a másik férfi. Semmit sem tudsz tenni. Válj el.
hagyd ott. a másik férfi biztos segít neked, támogat mindenben. de ha nem akkor is hagyd ott.
egyik távoli rokonom férje volt ilyen erőszakos, de nem hagyta ott hiába mondták neki, később rosszabbra fordult a helyzet, mert elkezdett inni. elvált tőle nagy nehezen,és a hülye nő, mert nem tudok rá mit mondani, ott maradt vele? egyre többször bántja, fején landol a vacsora..
Én elhagytam az erőszakos páromat a szerelmemért és sose fogom megbánni, akkor se ha ez a szerelem se jön össze.
De óvatosan kell csinálni. Ne szorítsd őket sarokba, mert akkor támadnak. Pl. nekem a volt páromat kellett kiraknom, de addig nem küldtem el, míg össze nem szedte magát anyagilag. Ez jó megoldás volt, de így is alig akart menni, és bizony rettegtem. Az új páromat távol tartottam tőle, ma már szerencsére a régi párom is belátja, jobb a békesség és messze elkerüli őt. (Engem nem, de most már 2,5 év után lehiggadt mindenki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!