Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lepjek tul azon, hogy...

Hogy lepjek tul azon, hogy beleszerettem egy nos ferfibe?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 46 eves nos ferft, akibe elso latasra szerelmes lettem. A helyzetet bonyolitja, hogy ferjnel vagyok. A ferjem elhanyagol, a hazassagunk kihult, hiaba probalkoztam helyrehozni, megbeszèlni.... Ha szàmìt valamit, akkor ez a 46 èves fèrfi az orvosom, aki nyilvàn a munkàjàbòl kifolyòlag kedves velem, èn pedig azèrt lettem belè szerelmes, mert elhanyagolnak. Azt is tudom, hogy el kell felejtenem, de nyilvan ez nem ilyen egyszeruen mukodik. Inkabb hasonlo sztorikat varnek, hogyan vegzodtek, hogyan sikerult kilabalni a problemakbol...stb.
2013. nov. 29. 18:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
36%
Neked hogy esne, ha a te férjed lenne az ürge, és valaki szemet vetne rá? Hm? Felejtsd el, tele van a világ egyedülálló pasikkal, miért kell neked pont ő?
2013. nov. 29. 20:13
 12/33 A kérdező kommentje:

Ezt ugye nem kerdezted komolyan? Hogy miert pont o? Talan a szerelem valogat? En dontom el, hogy kibe szeretek- botlok bele? Szerinted nekem konnyu? Szerinted elvezem ezt a kilatastalan, remenytelen helyzeted? Ezt kivantam magamnak kislany koromban? Ahelyett, hogy tanacsot adtok, itelkeztek! Vagy odavetitek, hogy "felejtsd el!"

Kivanom, hogy eljetek at ugyanezt a szitut es ha lesz kedvetek ilyen lenezoen es erkolcsosen magas lorol dumalni, akkor azt majd a tukornek!

2013. nov. 29. 20:21
 13/33 anonim ***** válasza:
52%
Tudod én is voltam így....jártM valakivel, kiderült hogy nős....igenis kiszerettem belőle mert a gerincem fontosabb volt! Te is képes lennél rá ha nem azon kattognál hogy neked milyen nehéz....lesz ez még így se, kislány, hidd el.
2013. nov. 29. 20:29
 14/33 A kérdező kommentje:

kislàny :D elkezdhetunk szemelyeskedni...

eloszor is nem kotelezo ide irkalnod.

masodszor, remelem te is kaptad anno a savat, attol lettel ilyen karotnyelt nyarspolgar.

2013. nov. 29. 20:34
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Furcsa egy nő vagy te... felháborodsz, ha válást tanácsolnak, holott ezt írod: "ferjem elhanyagol, a hazassagunk kihult, hiaba probalkoztam helyrehozni, megbeszèlni" Emellett még másba vagy szerelmes, de elválni, hát azt nem akarsz. Akkor mit akarsz? Szerintem válts orvost, aztán vagy ülj tovább a kihűlt házasságodban magányosan, vagy csinálj amit akarsz, de csak azért, mert a tiéd tönkrement, még nincs jogod mások kapcsolatába belebarmolni.
2013. nov. 29. 20:37
 16/33 A kérdező kommentje:
Egyebkent ti tinik vagytok? Mert kb 15 eves szinten gondolkoztok, es azt hiszitek, hogy egy hazassag is ugy mukodik, mint egy "jaras". Hogy fogjuk magunkat es elvalunk. Ez jo :)
2013. nov. 29. 20:44
 17/33 anonim ***** válasza:
69%

Azért elég gonoszak vagytok...

Ha lettetek volna hasonló helyzetben, akkor tudnátok, hogy milyen az, amikor az ember pontosan tudja, hogy teljesen értelmetlen és kilátástalan a dolog, ésszel nem is akarja, de az agya mégis folyamatosan rajta kattog. Olyan érzelmek kerülnek felszínre, amelyek nagyon régen nem... Nem gépek vagyunk érzelmek nélkül, hogy még a gondolatainkat/vágyainkat is leszabályozzuk, hanem érző emberi lények, akik olykor nem a minden szempontból megfelelő emberre rezonálnak rá. Én is voltam már szerelmes egy orvosba, aki a tanárom volt, nem is akartam tőle semmit, mégis vágytam rá, nem tudtam másra gondolni. Neki nem volt felesége ugyan, de így sem mentem volna bele semmibe. A kérdező sem csinált semmi rosszat, csak beleszeretett valakibe akibe nem lett volna szabad. Van ilyen, az érzelmeket nem lehet ésszel irányítani. A tetteket viszont lehet, és ő azt kérdezte, hogy hogyan felejtse el. Erre nem válasz a "válj el", "felejtsd el", mert a kérdés a HOGYAN??? Akkor erre válaszoljatok legyetek szívesek, mert ez nagyon nehéz.

2013. nov. 29. 20:45
 18/33 A kérdező kommentje:
Szerintem itt hagyjuk is abba, tudtam, hogy itt csak alszent emberek vannak, akik meg egy feltetelezesen is kepesek felhaborodni es "gerinctelennek" nevezni. Hasonlo jokat :D
2013. nov. 29. 20:47
 19/33 A kérdező kommentje:
17-es koszonom szepen, te voltal az egyetlen, akik felfogta a kerdest!
2013. nov. 29. 20:49
 20/33 anonim ***** válasza:
26%

Én is úgy látom...

Ezért is írtam amit a 9-es válaszomban írtam. Ott nem ezt fogod kapni, hanem segítséget a lelki nyugalmadhoz. Legalábbis én azt kaptam. :)

2013. nov. 29. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!