Hogy lepjek tul azon, hogy beleszerettem egy nos ferfibe?
Ezt ugye nem kerdezted komolyan? Hogy miert pont o? Talan a szerelem valogat? En dontom el, hogy kibe szeretek- botlok bele? Szerinted nekem konnyu? Szerinted elvezem ezt a kilatastalan, remenytelen helyzeted? Ezt kivantam magamnak kislany koromban? Ahelyett, hogy tanacsot adtok, itelkeztek! Vagy odavetitek, hogy "felejtsd el!"
Kivanom, hogy eljetek at ugyanezt a szitut es ha lesz kedvetek ilyen lenezoen es erkolcsosen magas lorol dumalni, akkor azt majd a tukornek!
kislàny :D elkezdhetunk szemelyeskedni...
eloszor is nem kotelezo ide irkalnod.
masodszor, remelem te is kaptad anno a savat, attol lettel ilyen karotnyelt nyarspolgar.
Azért elég gonoszak vagytok...
Ha lettetek volna hasonló helyzetben, akkor tudnátok, hogy milyen az, amikor az ember pontosan tudja, hogy teljesen értelmetlen és kilátástalan a dolog, ésszel nem is akarja, de az agya mégis folyamatosan rajta kattog. Olyan érzelmek kerülnek felszínre, amelyek nagyon régen nem... Nem gépek vagyunk érzelmek nélkül, hogy még a gondolatainkat/vágyainkat is leszabályozzuk, hanem érző emberi lények, akik olykor nem a minden szempontból megfelelő emberre rezonálnak rá. Én is voltam már szerelmes egy orvosba, aki a tanárom volt, nem is akartam tőle semmit, mégis vágytam rá, nem tudtam másra gondolni. Neki nem volt felesége ugyan, de így sem mentem volna bele semmibe. A kérdező sem csinált semmi rosszat, csak beleszeretett valakibe akibe nem lett volna szabad. Van ilyen, az érzelmeket nem lehet ésszel irányítani. A tetteket viszont lehet, és ő azt kérdezte, hogy hogyan felejtse el. Erre nem válasz a "válj el", "felejtsd el", mert a kérdés a HOGYAN??? Akkor erre válaszoljatok legyetek szívesek, mert ez nagyon nehéz.
Én is úgy látom...
Ezért is írtam amit a 9-es válaszomban írtam. Ott nem ezt fogod kapni, hanem segítséget a lelki nyugalmadhoz. Legalábbis én azt kaptam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!