Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm es pasiként nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm es pasiként nincs esélyem sok a lányoknál?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és még egy lánynak se voltam jó.
2017. ápr. 3. 14:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Na ne fogd ezt a magasságodra:) Lehet ott más ok is, a 170 cm nem olyan rossz:)
2017. ápr. 3. 14:29
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

ott nem a magassággal lesz baj

24F

3/16 A kérdező kommentje:
Pl?
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Például csúnya vagy.
2017. ápr. 3. 14:30
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Az biztos, hogy nem a 170 centi a gond.
2017. ápr. 3. 14:30
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

Semmit sem tudunk rólad, de nem a magassággal lesz a baj (nekem pl annyi fontos, hogy a srác legalább olyan magas legyen, mint én, tehát 167 cm és szerintem ezzel nagyon sok lány van még így).

Ha küldesz egy fotót, megmondom őszintén, hogy a külsőddel van-e gond, vagy valami jellembeli probléma lehet emögött.

2017. ápr. 3. 14:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék itt semmilyen képet megosztani. De lehetséges akkor hogy a külsővel van a baj. Nem vagyok egy sovány alkat. De viszont akkor ez az jelenti hogy a lányok akiknél próbálkoztam mind felszínes lenne? Mert amúgy bármiről szeretek beszélgetni és rendezett az életem. Nem a viselkedésemmel lehet itt gond azt hiszem.
2017. ápr. 3. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan ekkora vagyok, érdekes módon már 2 barátnőm is magasabb volt nálam és őket nem zavarta, engem sem. Ezen kívül annó a fél gimi szerelmes volt belém. Magasabb lányok is. Igaz én helyes gyerek vagyok de emellett még rengeteget sportolok figyelek magamra jól öltözködöm stb. És oda is teszem magam, pedig megtehetném hogy ne merjek közeledni valakihez hiszen alacsony pasi vagyok, könnyebb lett volna nekem is rinyálni. De mégsem írtam ki ide önsajnáltató kérdést. 21/F
2017. ápr. 3. 14:35
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

1-es vagyok/

Nem hiszem, hogy a lányok annyira felszínesek. Te nem vagy az, ha jók egy lánynak a belső tulajdonságai akkor mindegy milyen kívülről? Ugye, hogy nem. Nem szabad nőgyűlölővé válni, hanem meg kell ismerni jobban önmagad és fejlődni kell abban amiben tudsz, de nem másért csak is magadért!Ha rendben leszel magaddal a csajok is imádni fognak.

2017. ápr. 3. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
A lányok a felszínesek? Na ne már. Nem jössz be valamiért és kész. Van ilyen. Nekem a te magasságod pont ideális lenne férfiban, de hiába, ha mellé a személyiséged mondjuk nem tetszik. És attól, hogy egy normális srác vagy (mindenki normálisnak tartja magát) még lehet számos jellemvonásod ami nem jön be. Könnyű azt mondani, hogy a másik a felszínes, mert nem jössz be neki.
2017. ápr. 3. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!