Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál a nem tudom az mit jelent?
A lány sem tudja. Egy biztos nem érzi jól magát a jelenlegi kapcsolatában. Aki szereti a barátját annak meg sem fordul a fejében még ránézni sem senkire, nem hogy beszélgetni, pláne úgy, hogy ő kezdeményezi. Szerintem szimpatikus vagy a számára.
Le kell ülnötök és meg kell beszélni, hogy ő mit szeretne, és ha veled szeretne a továbbiakban ismerkedni akkor szakítson a jelenlegi barátjával.
Végre egy értelmes válaszoló! Teljesen egyetértek.
A "te tudod" azt jelenti: - Szerintem nincs igazad, másként van, de hát te tudod, mit csinálsz, hogyan rontod el...
Szóval, hajrá!
nem értek egyet az előttem válaszolókkal.
a "nem tudom" az sok esetben egyértelmű nemet jelent, csak nem akar megbántani....
a "te tudod", valamilyen szinten nem ért veled egyet, de ahhoz túl érdektelen neki a dolog hogy megmagyarázza.
Nalam a "nem tudom" az pontosan azt jeleni h nem tudom !
A "te tudod" meg azt h mas velemenyem de akkor nincs kedvem meg vitatni
"nem tudom"... azaz, valami nincs rendbe a pasimmal, de tőled megkapom az érdeklődést, ami tetszik, de nem akarom, hogy elszaladj, mert ha nem jön össze a mostanival, jól leszel te is, addig is jó vagy, önbizalom-növelésnek.
"te tudod"... elbizonytalanítalak és kételyt hagyok, hogy igenis küzdj értem, mert ezzel azt sugallom, hogy talán még elérhetsz valamit.
Tanulság:
keress egy értelmesebb lányt!
/egy nő/
keress egy értelmesebb lányt! ---> arra vonatkozott, hogy keress, egy olyat, értelmesebbet, aki nem csak játszadozni akar veled és komolyan gondolna egy kapcsolatot a Kérdezővel...
Így érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!