Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál a nem tudom az mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál a nem tudom az mit jelent?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akibe beleszerettem szinte nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Találkoztunk egyszer és jól elbeszélgettünk haverom hallotta, hogy a barátnőjével beszélgetett mondta neki, hogy "találkoztam egy jó pasival" nos ekkor kicsit megnőtt az önbizalmam. De én közbe megtudtam, hogy van neki más viszont facebookon jól elbeszélgetünk meg szinte mindig ő ír rám elsőnek. Én elmondtam neki, hogy szeretem de ő azt mondta nem tudja. Amikor meg mondtam neki, hogy tudom van barátja írtam neki, hogy nem zavarok akkor erre ő azt felelte, hogy "te tudod" de azóta is mindíg érdeklődik mivan velem. Na ilyenkor mire számítsak mert én már nem tudom.

2017. márc. 3. 06:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A lány sem tudja. Egy biztos nem érzi jól magát a jelenlegi kapcsolatában. Aki szereti a barátját annak meg sem fordul a fejében még ránézni sem senkire, nem hogy beszélgetni, pláne úgy, hogy ő kezdeményezi. Szerintem szimpatikus vagy a számára.

Le kell ülnötök és meg kell beszélni, hogy ő mit szeretne, és ha veled szeretne a továbbiakban ismerkedni akkor szakítson a jelenlegi barátjával.

2017. márc. 3. 06:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Végre egy értelmes válaszoló! Teljesen egyetértek.

A "te tudod" azt jelenti: - Szerintem nincs igazad, másként van, de hát te tudod, mit csinálsz, hogyan rontod el...

Szóval, hajrá!

2017. márc. 3. 07:03
 3/13 anonim ***** válasza:

nem értek egyet az előttem válaszolókkal.

a "nem tudom" az sok esetben egyértelmű nemet jelent, csak nem akar megbántani....

a "te tudod", valamilyen szinten nem ért veled egyet, de ahhoz túl érdektelen neki a dolog hogy megmagyarázza.

2017. márc. 3. 07:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy lánytól a "nem tudom" a leghatározottabb nem, ami létezik. Csak szórakozik, építteti veled az egóját.
2017. márc. 3. 07:48
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Nalam a "nem tudom" az pontosan azt jeleni h nem tudom !

A "te tudod" meg azt h mas velemenyem de akkor nincs kedvem meg vitatni

2017. márc. 3. 07:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Nalam azt h nem tudom,de tetszel.A nem tudom nalam tenyleg nem tudom.Meg azt h jó lenne ha a masik erdeklődne ennek ellenére hogy biztosabb legyek.De ez csak nálam hogy másnál azt nem tudom.
2017. márc. 3. 08:15
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

"nem tudom"... azaz, valami nincs rendbe a pasimmal, de tőled megkapom az érdeklődést, ami tetszik, de nem akarom, hogy elszaladj, mert ha nem jön össze a mostanival, jól leszel te is, addig is jó vagy, önbizalom-növelésnek.

"te tudod"... elbizonytalanítalak és kételyt hagyok, hogy igenis küzdj értem, mert ezzel azt sugallom, hogy talán még elérhetsz valamit.

Tanulság:

keress egy értelmesebb lányt!

/egy nő/

2017. márc. 3. 08:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól még nem lesz automatikusn hülye,nem elég értelmes valaki csak mert azt mondja nem tudom.De persze A NŐ megmondta a tutit.
2017. márc. 3. 10:18
 9/13 anonim ***** válasza:

keress egy értelmesebb lányt! ---> arra vonatkozott, hogy keress, egy olyat, értelmesebbet, aki nem csak játszadozni akar veled és komolyan gondolna egy kapcsolatot a Kérdezővel...

Így érthető?

2017. márc. 3. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Eszedbe sem jut h eleg sok oka lehet arra hogy bizonytalan.A srac korulmenyei a sajátja.Szoval nem ettől lesz nem elég értelmes és nem azt jelenti hogy feltétlen a csajjal van a baj.Es nem azert mondom ezt,mert én ezt szoktam játszani.
2017. márc. 3. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!