Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan higgyem el, hogy van esélyem szép lányoknál/nőknél is?
Nem badarság.
De már nemcsak a szép lányoknál van ez, hanem az összesnél:
vagy a külsőd tetszik meg nekik, vagy a pénztárcád. ennyi.
Aki szebb nő az még többől válogathat hisz találhat simán gazdag és jó külsejű srácot is, akkor minek vesződne pl önértékelési problémákkal küzdő kis suhancal (veled)
Ilyen egyszerű a képlet.
Ha tetszik, hanem. Ez a világ.
2
Gazdag és jó külsejű...azért szerintem vannak ezeknél fontosabb "értékek" is. Attól nem leszel boldog mert a párod helyes vagy van pénze.
Ha szép vagy van esélyed, ha kevésbé vagy szép nincs esélyed, ha egy focista karriert befutsz, mert oda sok IQ nem kell akkor szintén van esélyed a bombázóknál is és akár ronda is lehetsz.
Remélem nem nyafajogsz többet és ezt a kérdést elfelejted.
Tulajdonképpen már nem vagy reménytelen eset, mert felismerted, hogy "ők is ugyanolyan emberek, mint a többi". Ha eljutsz arra a szintre, hogy ezt a gondolkodást megszilárdítsd magadban - vagyis nem emeled őket piedesztálra -, akkor el fogod hinni magadról, hogy van esélyed. Bár nem tudjuk, hogy nézel ki, de az a tapasztalatom, hogy a nőknél a "jó pasi" kifejezés sokszor csak annyit takar, hogy az illető jól öltözött, jó a megjelenése. Sok dolog múlik azon, hogyan "tálalod magad". Egy jól megválasztott öltözék csodákat tud tenni. A félénkséggel amúgy nincs baj, mert sok nőnek - bármilyen furcsa is - ez izgató, ma már ők is szeretnek vadászni, meg már többüktől hallottam, hogy szeretik azt a típust, aki "ritkán szólal meg, de ha mond valamit, akkor az meg van mondva". Nekik ez afféle "asztalra csapós" típusként jön le, ami tetszik nekik. Emellett pedig a szépfiúkból nagyon sokan mára már kiábrándultak, ezt sem szabad elfelejteni. Azt tudom tanácsolni, hogy legyél úriember, keltsd annak a látszatát, hogy jól megvagy te nő nélkül, és akkor ők fognak érdeklődni utánad, és legyél humoros. Puffogtasd a hülyeséget nyugodtan, csak ne idióta módjára, és mellette a komoly, érzelmesebb oldaladat is mutasd meg.
Még annyit, hogy a "szép" mindenkinek mást jelent. Én pl. 191 cm vagyok, és ha egy TOP10-es, de csak 155 cm-es bombázó jön szembe, még csak észre sem veszem, mert túl picike. Nekem a szépség a magasságot is(170 - ) magában foglalja.
6
Én személy szerint utálnám magam, ha csakis külső szempontok alapján választanék, vagy túl nagy jelentőséget tulajdonítanák annak. Túl felszínesnek érezném magam.
Eddig voltak barátnőim, de mind inkább külső alapján átlagos, max aranyos, kedves arcú. És a belsőjükben eszméletlen gyönyörűséget fedeztem fel mindben. Nagyon gazdag érzelmi világuk, intelligenciájuk és empátiájuk volt mindnek. Szeretném azt hinni, hogy ilyesmi fellelhető a nagyon szép nőkben is.
És fontos megjegyeznem, hogy nem azért szeretnék szép nőkkel is ismerkedni, mert őket többre tartanám, hanem azért mert nem szeretnék diszkriminálni, ugyanis előítéletes voltam eddig velük, azt gondoltam, hogy a belsejükben úgy sem találok értéket, nem találom meg azt ami örömet okozna az én belsőmnek. De dolgozok azon, hogy nekik is esélyt adjak, ne értékeljem le a belsőjüket. Ismétlem, számomra a külső másodlagos, eddig mindig átlagos vagy aranyos barátnőm volt, és ezután is csak a belsőt keresem, de nem szeretnék külső alapján diszkriminálni, értsd úgy, hogy nem adok esély a feltűnően szép lányoknak.
Ne érts félre, itt most nem "felszínességről" van szó, hanem arról, hogy valamilyen módon muszáj felkelteni a másik nem érdeklődését, és ehhez sokszor elég a jó öltözködés. Ez afféle "ugródeszka" az ismerkedés további folytatásához. Biztos hallottál/olvastál már ilyet, hogy egy nő mit néz meg először egy pasin - és a válasz sokszor az, hogy "a cipőjét". Egy olyan dolgot, amit megveszünk a boltban. Teljesen érthetetlen női logika, de ugyanakkor ez kiszámíthatóvá is teszi őket. Ha ezt várják el, akkor ezt kell megvillantani, nincs mese. Amelyik meg emberileg értékes, az úgyis meg akar majd a kezdeti szimpátia után ismerni Téged.
Van ám olyan is, hogy Te elalélsz egy nő szépségétől, ő viszont nem látja magát annak. És ne tévesszen meg a szexis öltözködés, lehet, hogy súlyos önértékelési problémák húzódnak meg a mutatós külső mögött. Sokszor van, hogy a látszat csal. Szóval elég összetett ez a "szép nő"-kérdéskör, mert köztük is ahány, annyiféle létezik.
6-os voltam, 34f.
Van am itt baj nálad! Olvasd el a kérdést es a hatos kommenetedet. A kettő teljesen ellent mond egymásnak. S inkabb azt gondolom, a kérdésed a hiteles mint az a válaszod.
Legyél őszinte magaddal, ne kopd magad szembe!!! Ismerd be, hogy félsz, es nem mersz odamenni. Azert jobb ezt az utat valasztani, mint racionalizálni, mert egy idő utan, nem fogsz tudni ezzel együtt élni, es cselekedni fogsz.
Nem értek egyet, a válaszoló hölggyel, nagyon nem ezt tapasztalom!
A társadalomban mindenki elfoglal egy erteket. Az egy utopisztikus világ lenne, ahol egy 53 eves csinos holgy ugyanúgy van kezelve mint egy csinos 23 eves. Persze, ez kellene lenni a normálisnak. De előbb fogjuk unikornisokra cserélni az autókinkat mint, hogy ez megvalósuljon. S az ertek abból all mennyi potenciál van benne. A 23 eves felmegy mondjuk mondjuk tarskeresore, mert tul sokat dolgozik, kapni fog napi 100 levelet. Az 53 eves napi 3-4-et, jo esetben. Ne mond, hogy ugyanakkora a ket személy értéke a társadalomban. S ezt mindenki tudja, kalibrálja, egy férfinél, a penzkereses, problémamegoldó képesség ugyanilyen. Most tegyük fel, van van egy kozmunkas, akinek a hónap végére elfogy a pénze, szembe állítva egy olyan cégvezetővel, aki nyakig úszik az adósságokba es hónap végére szinten nullan van. A társadalom szemében megis a második lesz az értékesebb. Az, hogy mennyire vagy értékes, abba azert belejátszik az is, hogy sajat magunkat mennyire tartjuk értékesnek. Es itt bukik meg a kérdező. Mert ha ugyanolyan értékesnek érezné magat, mint az a no aki ugyanezt a visszacsatolása kívülről kapja meg bokok, ajánlatok, lehetőségek formájában. Akkor minden további nélkül beszelgetne velük. Lennének igazan csinos női barátai. Es akkor mar nem magyarázkodás a belso fontos duma, hanem azt mondana, hogy ezekben a lanyokban nincs semmi közös, de egy átlagos lanyban sokkal inkabb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!