Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál a nem tudom az mit jelent?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akibe beleszerettem szinte nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Találkoztunk egyszer és jól elbeszélgettünk haverom hallotta, hogy a barátnőjével beszélgetett mondta neki, hogy "találkoztam egy jó pasival" nos ekkor kicsit megnőtt az önbizalmam. De én közbe megtudtam, hogy van neki más viszont facebookon jól elbeszélgetünk meg szinte mindig ő ír rám elsőnek. Én elmondtam neki, hogy szeretem de ő azt mondta nem tudja. Amikor meg mondtam neki, hogy tudom van barátja írtam neki, hogy nem zavarok akkor erre ő azt felelte, hogy "te tudod" de azóta is mindíg érdeklődik mivan velem. Na ilyenkor mire számítsak mert én már nem tudom.2017. márc. 3. 06:45
11/13 anonim válasza:
Végre egy őszinte nő!
Kérdező!
Kb. így van, ahogy 7-es írja, lépj tovább és keress egy csajt, aki nem csak szórakozik veled.
Egy "nő" velem is eljátszotta egyszer, de kiderült, hogy mellettem még 2 pasit hülyített így, még végül dobta a pasiját és egy 5. nyert.
Egy r.bi, hagyd a fenébe.
12/13 anonim válasza:
Persze mindenki rib..anc, aki egyszer is bizonytalan lesz es persze masik 6 pasi is mászik ra.Ccccc
13/13 A kérdező kommentje:
a mostani pasija ha jól tudom ott hagyta egyszer mert elvileg valami oknál fogva nem lehetnek együtt, hogy miért azt nem tudom. De igazatok lehet nem várok rá mert így legjobb esetben is csak barát lehetek.
2017. márc. 8. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!