Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknál melyik az előnyösebb?
Sziasztok!
Elsősorban a 18-20 év körüli lányok válaszára lennék kíváncsi..:)
Szóval ha van egy srác aki mondjuk valami sportot űz és kisebb sikereket is elér benne (országos versenyek stb..) vagy ha mondjuk kondizik, és elég fitt, erőteljes, izmos, atletikus testalkata van (tehát nem az a két ajtós szekrény..)?!
Előre is köszi a válaszokat!
#1-es: köszi!
Igen, erre akartam rávilágítani, hogy ha ilyen olyan versenyeken elér eredményeket, de mellette nem egy izmos felépítésű vagy pedig kondizik és "viszonylag" izmos, akkor melyiket preferálják jobban a mai lányok?!
a versenyzös olyan szempontbol jobb szerintem h még ha nincsenek is nagyobb sikerei, bár szerintem az országos verseny az már elég jo, és folytatja az elöny
de amugy ha bármilyen sortot is üzöl az egy idö után látszani fog, föleg ha rendszeresen csinálod, nem akarom leszolni a kondisokat se, de én azt vettem észre h egy idö után (elég rövid idö után) abbahagyják és eléggé összeesnek vagy kikészitik az egész testüket
17l
inkább a kondis.
miért?
versenyeztem én is, és rohadt sok időt elvesz az ember életéből... aki komolyan csinálja annak heti 3-4 edzés minimum, versenyekre járás, utazgatás... nekem ehhez nem lenne idegzetem, se kedvem. inkább sportoljon hobbiszinten, az bőven elég.
Tetszett már kondizós és versenyzős srác is. Előre mondom, hogy ez csak az én szubjektív véleményem lesz, és nem általánosítok minden kondizós+versenyzős srácra:
Érdekes volt megfigyelni, hogy utólag, évekkel később a versenyzős srác még mindig fitt és izmos volt, a kondizós meg... annyi minden ilyen port szedett össze, hogy végül nagy lett, de ilyen eldeformáldótott módon... és aztán meg is hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!