Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetem ki a "barátzónát" a lányoknál és hogyan ismerkedhetek új lányokkal?
Figyelt kérdés
A segitségeteket szeretném kérni. 22 éves vagyok és még sohasem volt komoly párkapcsolatom. Mindössze 3-4 kavarás ami max 1-2 hónapig tartott. Nehezen tudok élőben összeismerkedni lányokkal, ezért fb-on szoktam beszélgetni a barátnő ismerőseimmel. Élőben viszont elég lazán és könnyedén tudok velük társalogni lényeg h vmennyire ismernem kell az illetőt De általában mind "csak barátként" tekint rám a végén. Sok csalódás ért az elmúlt időben és szeretném kérni a segítségeteket, h hogyan ismerkedhetnék lányokkal és az első találkozón mikre vigyázzak h ne kerüljek barátzónába. Egyéb ötleteket is szívesen meghallgatok.2015. aug. 18. 11:55
1/12 anonim válasza:
alapszabály! soha ne légy kedves egy nővel mert akkor barátnak fog tekinteni
2/12 Blade Bone válasza:
Nem így van szerintem, csak bókolni is kell néha félreérthetően. Ha nem vagy nagyon ronda megfogod látni mennyire nem számít a barátzóna.
3/12 anonim válasza:
Ha nem barátkozol a nőkkel, akkor nincs barátzóna. Csak résen kell lenni. Puncirésen.
4/12 A kérdező kommentje:
# 2 - Bókolok én félreérthetően de senki sem értékeli. Mindig az a válasz: Köszi, jaj de aranyos vagy, és annyi. Később már nem is emlékeznek rá. Szerintem átlagos kinézetű vagyok, nem öndicséretnek de nem hiszem, h csúnya lennék. Vagy eddig rossz lányokkal ismerkedtem. De már néha megfordult a fejemben, h nem éri meg bókolni mint ahogy az 1. válaszoló mondja, mert cs kihasználnak...
2015. aug. 18. 12:08
5/12 anonim válasza:
Nem a bókkal van a baj. Lehet úgy érzik rajtad, hogy csak barátkozol velük.
6/12 Blade Bone válasza:
Hát akkor barátom, dobj fel egy nagyobb labdát, nem számít kinek, csak teszteld magad, tudd meg mik a határaid, mennyire jössz be a lányoknak. Pl ha bókolsz, és ilyet írnak vissza, ne ragadj meg, nyomjad tovább és áss mélyebbre, meg kell tudni mire elég az a válasz, hogy aranyos vagy meg kedves.
7/12 A kérdező kommentje:
# 6 köszi ez igazán jó ötlet :D
2015. aug. 18. 12:50
8/12 anonim válasza:
"Bókolok én félreérthetően de senki sem értékeli."
Mert nem jól csinálod. Egy bóknak nem szabad bóknak hangoznia, mert akkor nem ér semmit. Be kell csomagolni. És főleg igaznak kell lennie!
9/12 A kérdező kommentje:
Értem, mondj egy példát te h csomagolod be? :)
2015. aug. 19. 23:03
10/12 anonim válasza:
Szerintem maradj meg a bókoknál, legalábbis nekem jobban bejön ha kedvesek velem, mint hogy bunkók legyenek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!