Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetem el azt a kérdést, hogy "Lennél a barátnőm? "?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nemsokára össze fogok jönni azzal a sráccal, akinek szokása ilyeneket kérdezni, viszont én nem szeretném, ha igy jönnénk össze. Én szeretném, ha csókolozunk, és úgy jöjjünk össze. nem szeretnék kezdeményezni2014. aug. 21. 08:52
2/7 anonim válasza:
Utalj rá, hogy a tettek emberét szereted, nem a szavak emberét
3/7 A kérdező kommentje:
18 vagyok, o 19
2014. aug. 21. 08:55
4/7 anonim válasza:
Nézzed a száját azt hátha leesik neki :)
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy pasi aki állandóan ezt kérdezte, az agyamra ment pedig annyira bejött, szerintem csak szórakozott, aztán már én sem tudtam komolyan venni.
Egy ilyen kérdés, komolytalanságra vall.
6/7 anonim válasza:
Haha...egy ismerősöm így csajozott be!
1 napig tartott a "kapcsolat" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!