Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél egyedül elmenni egy szórakozóhelyre ismerkedni, barátkozni?
Kíváncsi vagyok rá, ki mit gondol erről. Vegyük úgy, hogy nincs kivel menned. Bevállalnád egyedül, hogy megpróbálj kitörni a magányból?
L
a bevált helyeken mindig van ismerős :D
úgyhogy néha igen...
Többször voltam már egyedül, valamikor egy-egy ember mellém csapódott, de általában elég unalmas. Szokott néhány ismerősöm lenni ott, de ők abszolút nem érdekelnek.
Lányként könnyebb szerintem, még ha jó páran is csak rád másznának.
Lehet, nem tudom.
Szerintem inkább vennék valami piát és elmennék a "gondolkodóhelyemre" éd néznék ki a fejemből.De ezt nem ismerkedési céllal:D
Igazából csak azt gondoltam, hogy bemennék valamelyik nap, beülnék valami ilyen helyre, aztán mikor úgy érzem beállnék táncolni vagy valami, aztán hátha összeismerkednék valakivel.
Nem számítok túl komoly ismeretségekre, csak szeretnék néha kimozdulni ilyen helyekre is és nincs kivel. Talán így találnék partnereket erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!