Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jár valaki egyedül valami szórakozóhelyre azzal a céllal hogy hátha összejön egy lánnyal?
Én ugyanígy vagyok, csak lányba. :)
Én is úgy vagyok, h kéne valamit tenni, valamerre elmenni, de nem tudom hova :S, mert normális pasit keresek, nem pedig egy ilyen "diszkópatkányt". Csak nem tudom hol lehetne ismerkedni rendes pasikkal.
Mehetsz buliba, pár haverod csak akad...de ott nem hiszem, h rendes lányt is találsz, max 1-2-t, legalábbis az eddigi tapasztalataimból ítélve.
18L
18L-nak
Hát lehet hogy igazad van de neten se találok még egy olyan normálisat mint a volt barátnőm és már kezdek beleunni.
Pedig már jó lenne mert unatkozok.
19:15!
Ne add fel, vannak azért normális lányok is még. :)
Csak kicsit ügyesebben, nyitott szemmel kell járni.
Kérdező!
Bp. mellett lakom.
Amúgy én ma láttam egy nagyon nagyon helyes srácot a metron..annyira fura érzésem volt...de nem mertem megszólítani.
Te oda mernél menni így lányhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!