Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jár valaki egyedül valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár valaki egyedül valami szórakozóhelyre azzal a céllal hogy hátha összejön egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Mert én ma tervezem de semmi ötletem hogyan kezdeményezzek.Az hozzá tartozik hogy nem sokszor járok el itthonról mert nincs sok haverom és még nincs tapasztalatom ilyen téren.Bár barátnőm már volt de vele neten ismerkedtem meg és azóta semmi nem jött össze.Mondanátok pár NORMÁLIS ötletet?
2010. nov. 6. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sokkal nagyobb esélyed van az ismerkedésre, ha egyedül mész el, mintha otthon ülnél.

Az első néhány alkalom vacok, de túl lehet lenni rajta.

2010. nov. 6. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy egy buliba nem tusz elrángatni senkit... de mégis egyedül lemenni elég kockázatos, mert

- jó eséllyel unatkkozol

- ragadnak rád az idióták

- magányosnak=pancsernak néznek.

viszont:

-egyedül lévő emberhez mindig könnyebb odamenni

-egyértelmű hogy nincs párod

-nem kell tartani a haverok bekavarásától, nincs kivel versengeni

2010. nov. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!