Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy igenyvaltas a lanyoknal igy ropke par ev alatt?
22 eves vagyok. Amikor 18 evesen kerestem baratnot a korosztalyomban, azoknak nem ilyen igenyeik voltak, hogy :
- kulon lakas
- oneltartas
- munkahely
- kocsi
Ezeket hozta fel nekem egy csomo lany. 21-24 evesek. Konyorgom, jovore vegzek az egyetemmel, mellette nem tudok dolgozni. Akkor megis honnan a bubanatbol szuljek nekik erettsegi utan rogton szinte hazat meg kocsit. Mi ez az igenyvaltozas? De reszukrol persze semmi amit beleadnak ugymond.
az a neve ezeknek hogy teszt.
ezekkel bevizsgálja a csaj,hogy milyen stabil az önbizalmad,mennyire vagy kibékülve magaddal.
ha ezt a felsorolást komolyan veszed,akkor leves.
ha mentegetőzöl miért nincsenek meg neked ezek,akkor leves.
ha leállsz erről beszélgetni vele,vagyis az ő témája győz,ezzel átadva az irányítást,akkor leves.
röviden annyi a lényege,hogy ki tud e belőled hozni ezekkel egy mentegetőzőt.
ha ki tud,akkor annyi is volt,mert nem stabil az önbizalmad.
Jól teszik a mostani csajok, hogy ekkora elvárásaik vannak.
Így kihullanak a csúnya és ruppótlan pasik!
Ezt el kell tudni fogadni, hogy ez egy természetes szelektáció!
És ha létezik reinkarnáció, akkor én szívesebben beszületek egy olyan szülőkhöz, akik szépek és televannak lóvéval, mint egy átlagos csóringer szülőkhöz!
Úgy hogy veletek ellentétben én örülök, hogy a csajok egyre válogatósabbak!!
Csóközön! :)))
F34
Talán mert 18 évesen nem a 21-24 éves nőknek udvaroltál??
Ők mondjuk már családot akarnak, megállapodni valaki mellett. Úgyhogy ha te ezt nem tudod nyújtani, majd keresnek egy 30-as pasit, akinek már van kocsija és lakása, meg egy normális munkahelye. (Sokaknak az se baj, ha perpill házas a kiszemelt. A legtöbb 30+ férfi mindent felrúg egy fiatal punciért.)
Te meg csináld azt, amit a többiek: szedj fel továbbra is 16-18 éves gimis puncikat. Dugni, bulizni velük is lehet, "kiéled magad". Ők meg attól el vannak ájulva, ha tudsz nekik cigit venni és beszállsz a fogamzásgátló árába.
Ma ilyen világban élünk.
Csak tudnám hol találtok ennyi ilyen nőt... Komolyan érdekelne, bár van egy sejtésem milyen típusúakra hajtotok.
21 éves nőként pont nem érdekel hogy van-e külön lakása, eltartja-e magát, dolgozik-e és van-e kocsija. Rám egyik sem jellemző a felsoroltak közül, így nem is várom el (a korosztályomtól - azért ha valaki 30 évesen sem dolgozik az már elgondolkodtató). Egyáltalán nem is értem másoknak mért vannak elvárásaik vadidegenekkel szemben.
Próbálj olyan lányt keresni akik nem tartoznak az általad említett kategóriába. Sokan vagyunk.
9/9# Ha neked már most, 21 évesen az igényes arra, hogy szép, igényes pénzed társat legyen az életben, akkir te egy igénytelen nő vagy. Az az én véleményem!
F34
Bocsánat a sok helyesírási hibáért, de a nagyokos* telefonomom állandóan * kijavítgat*, nem figyelek oda.
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!