Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy igenyvaltas a lanyoknal igy ropke par ev alatt?
22 eves vagyok. Amikor 18 evesen kerestem baratnot a korosztalyomban, azoknak nem ilyen igenyeik voltak, hogy :
- kulon lakas
- oneltartas
- munkahely
- kocsi
Ezeket hozta fel nekem egy csomo lany. 21-24 evesek. Konyorgom, jovore vegzek az egyetemmel, mellette nem tudok dolgozni. Akkor megis honnan a bubanatbol szuljek nekik erettsegi utan rogton szinte hazat meg kocsit. Mi ez az igenyvaltozas? De reszukrol persze semmi amit beleadnak ugymond.
10,mert szerinted csak beleulni lehet a joba?tehat az,hogy en es a tarsam metten kozosen epitunk fel valamit olyan nincs?
Ajj hagyjuk mar ezt az igenytelenezest.
ellehet erni dolgokat anelkul is,hogy csak es kizarolag olyan ferfira hajt az ember,akinek a bore alatt is penz van...
es azert szerintem akinek huszonevesen van kocsi haz stb,na azt o sem onerobol csinalta.leginkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!