Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a nagy igenyvaltas a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy igenyvaltas a lanyoknal igy ropke par ev alatt?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok. Amikor 18 evesen kerestem baratnot a korosztalyomban, azoknak nem ilyen igenyeik voltak, hogy :

- kulon lakas

- oneltartas

- munkahely

- kocsi

Ezeket hozta fel nekem egy csomo lany. 21-24 evesek. Konyorgom, jovore vegzek az egyetemmel, mellette nem tudok dolgozni. Akkor megis honnan a bubanatbol szuljek nekik erettsegi utan rogton szinte hazat meg kocsit. Mi ez az igenyvaltozas? De reszukrol persze semmi amit beleadnak ugymond.

2016. nov. 26. 23:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9-es, ne hallgass a 34-es pasira. Hogy hol találnak ilyen minőségű lányokat, nem tudom, és szerencsére ilyen nőket nemis látok. Olyan volt egyszer, hogy első "randin" a csaj kérdezte, hogy 24 évesen miért élek a szülőkkel, nem lenne e jó elcuccolni (... éppenhogy megszáradt a tinta a diplomámon, honnan szedjek 20 milliót egy saját lakásra??). Persze a társkeresők jó kiindulási alapok, ugye ott a pasik irhatnak olyan levelet amilyet akarnak, 90% soha nem kap választ. Ezért igen, erre alapozva kimondhatjuk, hogy a nők elvárásai jól megnőttek. Kérdező, te amúgy hol találkozol ennyi nővel? Stylelist vagy?
2016. nov. 27. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

10,mert szerinted csak beleulni lehet a joba?tehat az,hogy en es a tarsam metten kozosen epitunk fel valamit olyan nincs?

Ajj hagyjuk mar ezt az igenytelenezest.

ellehet erni dolgokat anelkul is,hogy csak es kizarolag olyan ferfira hajt az ember,akinek a bore alatt is penz van...

es azert szerintem akinek huszonevesen van kocsi haz stb,na azt o sem onerobol csinalta.leginkabb.

2016. nov. 27. 11:29
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
51%
Mert 18 évesen mondjuk ha 16-18 évesekkel ismerkedsz, akkor tök logikus,hogy nincsenek ilyen elvárásai, mert nekik sincs saját lakásuk, munkájuk, kocsijuk nagy valószínűséggel. Egy 24 éves csaj mondjuk már simán rendelkezhet ezekkel (vagy néhánnyal ezek közül), tök logikus, ha nem maradnak az igényei egy 17 évesén.
2016. nov. 27. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!