Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm es pasiként nincs esélyem sok a lányoknál?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és még egy lánynak se voltam jó.2017. ápr. 3. 14:27
11/16 anonim válasza:
Valószínűleg te is felszínes vagy, ezért olyan kinézetű lányoknál próbálkozol, akik szintén felszínesek
12/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom.
Nem a plázába megyek csajozni de még szórakozóhelyekre sem.
2017. ápr. 3. 15:57
13/16 anonim válasza:
Mivel senki nem kíváncsi egy rinyagépre, igy nincs.
A párom 166, de mindig volt barátnöje (én 169 vagyok).
14/16 anonim válasza:
Exemmel ugyanolyan magasak voltunk (szintén 170 cm), és nagyon szerettem hogy nem magasabb nálam. A magassarkút a polcra tettem, de jó volt így.
15/16 anonim válasza:
Sétálj végig olyan helyen ahol sok pár fordul meg, vagy menj egy hétvégére egy jobb szállodába, stb. A lényeg, hogy figyeld meg hány hasonlo magasságu vagy nálad alacsonyabb f-nak van párja. Utána GONDOLKOZZ!!!!!
16/16 anonim válasza:
Mással lesz a gond. Van 160cm-es fiú haverom és neki is van nője.
És van olyan ismerősöm is aki 190cm magasan, jóképű pasiként nem tud szert tenni pár randinál többre. Mondanom sem kell, hogy nem a külsejével van a gond, belül defektes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!