Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni? Hogyan deríthetem ki, van-e nála esélyem?

Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk, nagyon jó barátok. Az az egyetlen probléma, hogy én beleszerettem, de nem tudom, ő hogy viszonyul hozzám. Sokat érintjük meg egymást, sok a szexuális célozgatás, kicsit ittasan egy kis petting is volt már... de nem tudom, hogy ez jelentett-e neki valamit... Vagy hogy egyáltalán miből tudhatom, hogy csak és kizárólag barátként szeret, vagy összejöhetünk-e valaha... Segítsetek! Köszönöm a válaszokat. L/16
2010. márc. 27. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos szinte semmiből. Talán beszélj vele az érzéseidről, de lehet hogy azzal tönkremegy a barátság, ha ő nem érez így. Az első barátnőm ugyanezt csinálta, elmondta, megütött a hír azért, de aztán összejöttünk.
2010. márc. 28. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Épp emiatt félek vele erről beszélni. Meg teljesen úgy tűnik, mintha ez neki jó lenne így. Csak nekem nem az.

Amúgy ha először megütött a hír, utána hogyhogy összejöttetek mégis? :) Mi játszódott le benned?

Jöhetnek még válaszok.

2010. márc. 28. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Abban az időben sokáig nem volt senkim, ezért örültem neki. Aztán azon kaptam magam, hogy hiányzik amikor nincs velem és vonzódok hozzá. Innentől már megállás nélkül jött az egész mint a gyorsvonat...
2010. márc. 28. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. :)
2010. márc. 28. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, én már idősebb vagyok,és ha elfogadsz egy tanácsot.

Mondd el neki mit érzel, lehet ,hogy tönkre megy a barátság, de a jövödre gondolj. Ne szendvedj, és ne tagadd megmagad, az élet teérted van.

Irtad, hogy sokáig egyedül voltál. Most is egyedül vagy, ha nem történik semmi.

Ha ilyen jófej, akkor talán az öszinteség is a barátja.

De azért légy felkészült, és próbáld humorral megoldani, ha nemet mond. Még hidd el, sok fiút találhatsz. Ne félj, nem maradsz egyedül. Ezt én azért mondom mert már idősebb vagyok, és tudom, hogy a lehetőségek nem jönnek vissza.

Az egyetlen amit nem tudsz visszaforgatni, az az idő. ))

szeretettel.

2010. márc. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!