Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem, hogy kellene megpróbálnom?
Kb. 4 hónapja udvarolt nekem egy nagyon helyes és rendes fiú , de elég rossz pazban voltam , ezért elég csúnyán kitoltam vele : nem reagáltam a bókjaira , és hitegettem . Mivel a barátnőmmel azóta is tartja a kapcsolatot ( haveri kapcsolat) szoktam vele néha találkozni ,de már nem hiszem , hogy érdeklem .
Mostanában tisztultam ki , és nagyon megkedveltem a srácot ,de az hogy ő kezdeményezzen az kizárt , mert legalább egy hónapig próbálkozott sikertelenül .
Talán kezdeményezz te... de akkor el is kell magyaráznod mindezt neki - és még úgy is gond lehet (ilyen természettel, mint a tiéd, én erősen meggondolnám).
Nem irigyellek.
attól függ. ha nagyon tetszettél neki kívül-belül és most be tudod illetve hajlandó vagy bebizonyítani hogy nem vagy egy szemét alak, és még barátnője sincs akkor igen.
sok változós egyenlet...
Ha nem bunkón, hanem intelligensen hárítottál, akkor van még esélyed. De neked kell most lépned.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!