Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Nos, azzal kezdeném, hogy mindketten húsz év felett vagyunk, tehát már koránt sem tinik, de kevés tapasztalattal.

Tehát, szűk egy éve nagyon megtetszett egy srác az egyetemről, láttam itt-ott, illetőleg facebook-on. Aztán egy egyetemi bulin is ott volt, kaptam az alkalmon és szemeztem vele. Nem egyszer, sokszor. Először meglepődött, majd vissza mosolygott, felhúzta a szemöldökét stb. Nyilván ez még semmit nem jelent. Végül aztán meg mert szólítani, engem és az egyik barátnőmet, elhívtam táncolni. Beszélgettünk, mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, bejelöl facen, ilyesmik. Természetesen nem jelölt be, ezt is én tettem meg.

Akkor esett le, hogy barátként kezel.

Egy másik bulin aztán szintén találkoztunk, ő jött oda hozzám, persze nem azonnal, csak mikor látta, hogy egyedül vagyok, persze ezt vártam.:D

Tudni kell rólam, hogy egyébként nem vagyok bulizós fajta, állítása szerint ő sem. De a lényegre térek: ha az egyetemen találkozunk, sosem jön oda, soha nem beszélgetünk, én sem forszírozom, mert tudja, hogy nekem tetszik, ha ez kölcsönös lenne, szerintem, ő neki kellene odajönnie. Épp csak köszön, néha végigmér.

Tudni kell még róla, hogy nagyon sok lány barátnője van, nagy társasága, mégsem csajozik, ami nagyon gyanús. Azt is mondtam neki anno, hogy elhívnám randizni, azt mondta benne van, de azt érzem, hogy csak udvarias (minden lánnyal az). Igaz, elhívni még nem mertem, nem akarok nyomulósnak tűnni.

Tudom, itt senki nem jósolhatja meg mi lesz, tudom, ha elhívnám kiderülhetne. Én afelé hajlok, hogy nincs, tehát felejtsem el, de kíváncsi vagyok a többség véleményére. Vajon van esély egy ilyen srácnál, vagy végképp felejtsem el? Sajnos nagyon megfogott a stílusa és az imázsa, de valamiért azt érzem, hogy ez az egész csak időpocsékolás, hagyjam békén.

2017. szept. 15. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán félénk, több bíztatás kell neki, vagy nem tudom. Vannak, akik csak várnak, hogy történjenek a dolgok, de nem mernek tenni semmit. Ha nem akarsz te is ez a típus lenni, akkor cselekedj! Nem veszíthetsz semmit, ha végül megmondja, hogy meleg mint a sivatag délben. (Csak viccelek...)
2017. szept. 15. 23:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, vagy félénk vagy meleg :D

Épp ettől tartok, hogy az :D Bár azon kívül, hogy nem csajozik semmi különösebb nem utal rá. :D De attól még lehet az :/

Mindenestre köszi a választ, úgy látszik nekem kell lépnem, teszek nála egy utolsó próbát.

2017. szept. 16. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Még egy próba, aztán tisztázni kell valahogy mi a helyzet. Vagy azóta történt már esetleg előrelépés? :D
2017. szept. 18. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!