Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet esélyem meghódítani egy Jobbikos lányt?
Hasonló sztori, csak a nemek felcserélésével. :) És nem jobbikos a párom, hanem szimplán érdeklődik a politika iránt, jár rendezvényekre. Én pedig otthonülős, politika hidegen hagy, mégis rengeteg közös tulajdonságunk van. :) Nagyon jól kijövünk egymással, én nem beszélem le arról, hogy részt vegyen politikai eseményeken, ő pedig nem buzdít engem ilyesmikre. Tiszteljük egymás nézeteit és így remek a kapcsolatunk. :)
Egy próbát megér szerintem. :)
Ha te a szöges ellentéte vagy,akkor nagyon nem ajánlom!Az első barátom jobbikos volt és másról sem tudott beszélni csak a szélsőséges politikai nézeteiről,rasszista is volt(bár ő ezt tagadta,ahogy szinte minden jobbikos).Nagyon rossz hatással volt rám,sugárzott belőle a negativizmus(a haverjaiból is),csak hát szerelmes voltam,nem láttam át a dolgot...mindig csak szidta a rendszert,de ő egy fűszálat nem tett volna keresztbe,hogy előrébb jusson,csak panaszkodni tudott...
Tisztelet a kivételnek,de én messziről kerülöm azóta a jobbikosokat és a politikát is.Gondold át rendesen,hogy szeretnél e egy ilyen társaságba kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!