Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne meghódítani 1 férjezett híresebb zenész nőt?
5 emberből sem tudná megmondani, ki voltál. Fogalma sem lenne róla, annyira lényegtelen neki. Egy voltál a tömegben, akivel kedves volt azért, hogy népszerű maradjon és a következő dalaikat is legyen kinek eladni. Őszintén szólva döbbenetesnek találom, hogy felnőtt férfi létedre nem tudod ezt a helyén kezelni.
- házas
- a világ másik felén él
- 16 évvel idősebb
- minek kezdene egy rajongóval?
- soroljam még?
Ha annyira értelmes, mint te gondolod, akkor mégis mit várnál tőle ezek fényében?
Na várjunk, azzal képben vagyok, hogy valószínűleg neki már fogalma sincs arról, hogy ott voltam! Habár elég sok hülyeséget magyaráztam illetve a többi tagnak is, becsípve!
Szóval nem erre építek csak, hogy élőben is lehengerlő és szöget ütött a fejemben ha van valami mód, miért ne?
És akkor sorban:
-házas... és? Mintha a mai világban nem szoktak elválni az emberek sokszor egy harmadik fél miatt.
-távolság... és? Én alapvetően kíváncsi vagyok az egész világra, rengeteg helyre elakarok menni, többek közt az MSC-t is külföldön fogom csinálni.. Ausztrália, Amerika vagy Kanada.
-idősebb... és? Mai világban szerintem ez semmit nem jelent.
-rajongó... Oké! Vegyük úgy. Mi azzal a baj ha tetszik a munkássága? Bennem is van ráció, nem tartom magamat annyira általános jelenségnek, de ez most lényegtelen.
-... Kérlek, sorold!
Nekem csak egy kiinduló pontra lenne szükségem, vagy egy ötletre! Amit tovább tudok gondolni..akár! Ha volt valaki ilyen helyzetben és jutott is valamire! (Biztos volt már ilyen is a történelem folyamán.)
Az előttem szólóknak totál igaza van.
De ha már ötletet akarsz:
Először is azokban a körökben kellene mozognod, ahol ő, hogy legyen lehetőséged megismerni úgy, hogy nem rajongóként kezded. Tehát mondjuk társasági eseményekre kellene bőszen eljárni, ahol ő is ott van. Jótékonysági estek, premierek (ahol ő is vendégként van jelen), partik, stb.
Nem árt, ha van ismerősöd, aki be tud mutatni neki.
Ezek viszont általában zártkörű események, tehát az "utcáról" nem nagyon fognak beengedni. Kellenek ajánlások, amik alapján meghívnak téged ilyenekre. Ha ilyenekre sikerülne bejutnod, akkor kezdődne a neheze. El kellene érned, hogy ne csak bájcsevegjetek, hanem valóban érdekeld őt. Amihez nyilván a férjének is lesz egy-két szava. Egy jól működő házasságot pedig esélyed sincs lerombolni. Eleve baromi tirpák viselkedés szándékosan arra törekedni, hogy szétválassz két embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!