Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú lányokat, hogy lehet "meghódítani"?
Sziasztok!
Adott egy 20-on éves lány...kicsit pics**..(ismerősök szerint ri.....) elég jó módú családból származik, a régebbi barátai is elég gazdagok voltak, de mellette, hát....nem a legokosabbak (jó ha érettségiük volt, a lány lassan végez az egyetemmel)...
Az öltözködésemen stb. nyilván látszik, hogy én is jómódú családból való vagyok, de vhogy nem tudok nála előrébb jutni..Elvagyunk, elbeszélgetünk, néha nem....de mintha nem akarna többet vagy nem is tudom.... (én egy másik egyetemre járok, egyetemi bulin ismertük meg egymást...) kicsit sok vagyok már neki, hogy napi szinten beszélünk szerintem...
Szóval valami ötlet, hogy hogyan tudok előrébb jutni nála?
Normális válaszokat, köszönöm!!
hát de Ő sem tudja szerintem, tettem már célzásokat ilyen meghívásra...néha beleegyezett, néha nem...de nem lett még belőle semmi....(szerintem csak játszik velem)
egyébként ha most így nem kellenék neki, akkor is csak van valami módja, hogy ez megváltozzon, nem?! (bármit megtennék, más nem kell nekem csak Ő...)
biztos dugja valaki,nem érdekled annyira,mert azt észrevennéd.
de attól függetlenül dugd meg.ne nézzen már barátnőnek
Kb. 3 hónap alatt kb. 17-szer kell neki mellékesen megemlíteni, hogy szeretnéd barátnőnek/szeretőnek (az igazat kell mondani). És mint ha nem is jelentős dolgot mondtál volna, lazán haverkodni tovább úgy, hogy amikor csak illik a mi kultúránk szerint haveri viszonyban, érintsd meg őt.
Ez megvolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!