Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen típusú lányokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú lányokat, hogy lehet "meghódítani"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 20-on éves lány...kicsit pics**..(ismerősök szerint ri.....) elég jó módú családból származik, a régebbi barátai is elég gazdagok voltak, de mellette, hát....nem a legokosabbak (jó ha érettségiük volt, a lány lassan végez az egyetemmel)...

Az öltözködésemen stb. nyilván látszik, hogy én is jómódú családból való vagyok, de vhogy nem tudok nála előrébb jutni..Elvagyunk, elbeszélgetünk, néha nem....de mintha nem akarna többet vagy nem is tudom.... (én egy másik egyetemre járok, egyetemi bulin ismertük meg egymást...) kicsit sok vagyok már neki, hogy napi szinten beszélünk szerintem...

Szóval valami ötlet, hogy hogyan tudok előrébb jutni nála?

Normális válaszokat, köszönöm!!

2015. jún. 10. 23:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És még hogy nem a ri**ncok kellenek a fiúknak...
2015. jún. 11. 06:24
 12/12 anonim ***** válasza:

a nőket nem kell és nem is lehet meghódítani

annak adják oda magukat aki tetszik nekik a férfinak ilyen esetben SEMMIT nem kell tennie

aki nem jön be nekik az meg keresztre is feszítheti magát, akkor is lexarják...

mivel mindig a nő választ, dönt, így téveszme a hódítás....

2015. jún. 21. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!