Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok hogy lehet meghódítani titeket?
Mi alapján mentek el randira egy pasival? Általában milyen kórú pasik jönnek be, veletek egykorúak, vagy a komolyabb 30-asok?
Diszkóban szivesen ismerkedtek?
Vagy ha pl az utcán oda megy hozzátok egy pasi akinek szimpatikusak vagytok, lehet belőle valami?
Hat baratom, nem tudom minek alapjan irtal ilyen szoveget a valaszomra, de a kivalasztott lanyok nagyreszet sikerult agyba vinnem,kinezetemre meg nem igazan kaptam negativ kritikat, a penzugyeimet meg nem fogom kiteregetni ,de nem halok ehen.
Valaszolo, neked meg bocs,mert nem arrol a retegrol irtam,amelyikre te gondoltal.
hát, nálam elbuktál ezzel az írással
21L
Semmi baj, minden válasz és tapasztalat érdekel. :)
Igazábol ez a "leszarom őket" dolog akkor jön be ha jól nézel ki és van pénzed mert akkor meg akarnak kapni a csajok,és minél nehezebben kapnak meg annál jobban nyomulnak rád. Ezt nem bántásból írom hogy jól nézel ki vagy mert van pénzed, te ilyen vagy neked így sikerült ezért senkit sem kell másként kezelni, én így vagyok ezzel.
De nekem nem az egy éjszakás lányok kellenek, néha azok is jók, de hosszú távon nem tudnék így élni...
nincs rá 'recept'
ha egy fiú meg tud nevettetni, egyezik az érdeklődési körünk, és bármiről tudunk beszélni (=intelligens) akkor már jó esélye van. rám nem hatnak az ilyen 'hozzunk virágot, szerenádozzunk az ablaka alatt, írjunk neki szerelmes verset' meg hasonló klisék/akciók. legyél jófej, és nézz ki jól (az én ízlésem szerint)
Utolsó, a jófejség megvan, a jól kinézés meg tényleg izlés dolga, végül is jól öltözködöm, mondjuk inkább a magas vékony pasik csoportjába tartozom, egy kis gyúrás lehet még dobna a latba, az intelligenciával nincs baj, nem vagyok beképzelt de intelligensnek tartom magam.
Amúgy pnt azok a lányok nem néznek meg akit én szemeltem ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!