Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mai huszonéves lányokat...

Mai huszonéves lányokat hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés

Egyre inkább az látom, ha nem vagy gazdag, vagy kigyúrt (legjobb a kettő kombinációja) akkor az ember esélyei rohamosan romlanak a nőknél. Nem állítom, hogy lehetetlen, de sokkal nehezebb.

Egy kigyúrt srác teljesen mindegy, hogy sötét, vagy bunkó, esetleg bűnöző (ez némelyik nőnek még vonzó is, mert az olyan izgalmas...) a 10 nőből 9 oda van érte, és szinte ő akarja a férfit felszedni, nem a férfi őt.

Másik meg a gazdag srác. BMW, iPhone, Devergo kombó, és nyert az ügy, a kisujját sem kell mozdítani a srácnak. Az a durva, hogy nem csak a plázapics_knál látni ezt a trendet, (akiknél ugye már kb. 5 éve ez a szint) hanem egyre inkább az átlagos, sőt a dagadt csajoknál is.

23 évesen, egyetemistaként, év közbeni 70 ezres gyakornoki fizetésből hogyan vegyek BMW-t? Egy-két vacsorát, randit simán ki tudok fizetni, de autóra nem tudok költeni, sajnos-nem sajnos a család sem áll úgy, hogy még egy autót be tudjon vállalni. Egyszerűen nem értem, mik ezek az irreális elvárások a mai világban. Minden kell azonnal, és persze mindenből a legjobb. Gyúrni elkezdtem májusban, hogy minél több nőnek bejöjjek, jöttek is már pozitív visszajelzések, hogy látszik a fejlődés, ami persze nagyon jól esik.

Mielőtt valaki nekem esik, arcommal nincs gond, lepontoztak itt pár hónapja, 7-8 pontokat kaptam, szóval nem vagyok csúnya, igényes vagyok, egyetlen pattanásom sincs, naponta-2 naponta borotválkozok, nem vagyok büdös, Hugo Boss parfümöm van, ruhákra adok, (főleg H&M) mindig tiszta a cipőm, stb... Volt már kapcsolatom is, (fél év és 4 év), vannak barátaim,akikkel eljárok bulizni és programokat szervezünk, szóval nem az a tipikus pattanásos kocka gyerek vagyok, aki a kötött pulóverben a szobában ülve várja a csodát...

2014. szept. 28. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
próbálkozz a tizenéveseknél, nekik nincsenek ilyen elvárásaik :D mást nem tudok mondani erre
2014. szept. 28. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Jön a szokásos esti sírdogálás, amiért nem sikerült az első számú pénzéhes cicababát meghódítani.
2014. szept. 28. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Inkább sìrjon mint szaporodjon,jobb ìgy.
2014. szept. 28. 22:37
 4/14 anonim ***** válasza:
bmw + pénz kombinációval
2014. szept. 28. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem fontos, hogy kigyurt es penzes legyen valaki, az fontosabb hogy bejojjon. Sajnos keves fiu jon be nekem, es ok lehet azt hiszik az altalad felsoroltak miatt. Pedig csak amikor ranezek akkor nem erzek semmit es ezert nem is tudok veluk megismerkedni. Az ismerkedeshez valami kis plusz megmagyarazhatatlan erzes kell, hogy nekem ez a srac tetszik, es akkor vele jovok ossze. De nehogy azt hidd, hogy ehhez kigyurtnak meg helyesnek kell lennie egy sracnak, mert akikkel idaig jartam egyikre se volt jellemzo, csak valami miatt tetszettek, a kisugarzasuk, vonzonak ereztem oket..
2014. szept. 28. 22:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig az udvarlás jön be..pl. bókok, kis figyelmességek, kedves gesztusok, apró ajándékok esetleg.Ha mindehhez egy normális külső párosul az a legjobb. Engem is így csábítottak el. /22L
2014. szept. 28. 22:50
 7/14 anonim ***** válasza:
pénz&sárm
2014. szept. 28. 23:00
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő: köszönöm szépen a reakciókat.

Utolsó: nagyon érdekes, hogy van, akinek még bejön a kedvesség. Azt vettem észre, hogy ritka az a lány, akinek ez bejön. Volt egy lány, aki össze akart velem, nem jött be nekem, (se külsőre, se érdeklődési kör miatt) elmondtam neki szépen, nem értette meg. Minél nagyobb bunkó-gyökér-kretén voltam, annál jobban próbálkozott, ami számomra érthetetlen... Van egy haverom, több éve ér párkapcsolatban. Na ő a tipikus full kretén kategória. 4 éve csinálja a Matek 1-et, délig alszik minden nap, abszolút gyökér minden megnyilvánulása, alázza a nőjét (buliban haverok előtt "takarodjál haza" és hasonló jelzőkkel próbálja lekoptatni), hozzávágja a műanyag üveget "csináljáá nekem teát" utasítással, a nő még is tűri és imádja. Érthetetlenek számomra ezek.

2014. szept. 28. 23:03
 9/14 anonim válasza:

Ez a kigyúrt dolog olyan, hogy neked is jobban bejön külsőre egy Megan Fox, mint egy Bridgette Jones, ennek ellenére nem biztos hogy ő lesz a befutó. A pénzzel úgy vagyok, hogy a pasi ne legyen léhűtő, akinek fáj a munka, van saját keresetem így nem szorulok máséra. Nem vagyok csúnya lány, próbálkozott már be nálam, kockahasú álompasi, engem viszont mégsem fogott meg. Pedig még kedves is volt, és még senkivel sem táncoltam olyan jót mint vele. Fura, de nem volt meg a szikra.

Türelmesen várok arra akit szerethetek és aki viszont szeret majd engem... :)

2014. szept. 28. 23:10
 10/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok: Persze a kedvesség mellett az én barátom is szokott disznó vicceket, meg idióta viselkedést produkálni (amit pl. kivülről látnak) de elcsábítania a kedvességgel sikerült.
2014. szept. 29. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!