Hogy kell például huszonéves nőkkel ismerkedni?
Nem hiszem, hogy felszínesnek gondolna bárki is, hiszen mi más alapján ítélhetnél egy olyan embert, akit nem ismersz, mint a külső. Nyilván azért mész oda hozzá, mert szimpatikus és meg szeretnéd ismerni.
Amúgy bárhol leszólíthatsz egy lányt, semmiképpen ne a szokásos menő(nek gondolt) dumákkal, hogy milyen jól néz ki stb. Tök átlagos dolgokkal, mint pl. boltban, mondjuk anyukádnak vagy a húgodnak keresel ajándékot és tudna-e segíteni vagy buszon kérsz egy kis útbaigazítást és hasonlók. Mondjuk ez a segítségkérés azért is jó indok, mert adódik, hogy köszönetképp meg tudod hívni egy kávéra vagy akármi. :)
20/L

Nem tudom honnan van ez a fene nagy általánosítás manapság, miszerint a lányoknak csak az über jól kinéző, gazdag és bunkó pasik kellenek. Milyen lányokat ismertek ti? Mert, akinek ez kell, az a lány olyan is amilyen...
A többség csak azt szeretné, hogy a srác legyen ápolt, adjon magára, tudja meghívni egy fagyira vagy kávéra és nevettesse meg. Ennyi, nem hiszem, hogy ez olyan nagy elvárás lenne.

"A többség csak azt szeretné, hogy a srác legyen ápolt, adjon magára, tudja meghívni egy fagyira vagy kávéra és nevettesse meg. Ennyi, nem hiszem, hogy ez olyan nagy elvárás lenne."
Ez az évszázad hazugsága. Ezeket a pontokat mind lazán teljesítem, és teljesítettem nagyjából 16 éves korom óta, a drága hölgyektől mégis csupán annyit kaptam, hogy óó de aranyos vagy, majd pedig nagy ívben lesz.rtak, és beleomlottak az aktuális bunkó menőgyerek karjaiba, jobb esetben. Rosszabb esetben megaláztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!