Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell például huszonéves...

Hogy kell például huszonéves nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha odamennék valakihez, akkor tudná, hogy tetszik külsőre, és felszínesnek gondolna, nem?
2014. szept. 25. 00:29
 1/4 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy felszínesnek gondolna bárki is, hiszen mi más alapján ítélhetnél egy olyan embert, akit nem ismersz, mint a külső. Nyilván azért mész oda hozzá, mert szimpatikus és meg szeretnéd ismerni.

Amúgy bárhol leszólíthatsz egy lányt, semmiképpen ne a szokásos menő(nek gondolt) dumákkal, hogy milyen jól néz ki stb. Tök átlagos dolgokkal, mint pl. boltban, mondjuk anyukádnak vagy a húgodnak keresel ajándékot és tudna-e segíteni vagy buszon kérsz egy kis útbaigazítást és hasonlók. Mondjuk ez a segítségkérés azért is jó indok, mert adódik, hogy köszönetképp meg tudod hívni egy kávéra vagy akármi. :)

20/L

2014. szept. 25. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy kell velük ismerkedni, hogy első körben nézz ki baromi jól, második körben pedig nem árt ha fenéktörlésre is húszezreseket használsz, ezt még meg kell főszerezni nem kevés bunkósággal és hatalmas önbizalommal és akár el is csábíthatsz egy magyar lányt. Ezen kívül sajnos minden más próbálkozás hiábavaló, hiszen az intelligenciát, a műveltséget, a kedvességet, az udvariasságot nem tudják értékelni. Ha kultúráltan viszonyulsz hozzájuk, akkor porig fognak alázni.
2014. szept. 25. 01:52
 3/4 anonim válasza:

Nem tudom honnan van ez a fene nagy általánosítás manapság, miszerint a lányoknak csak az über jól kinéző, gazdag és bunkó pasik kellenek. Milyen lányokat ismertek ti? Mert, akinek ez kell, az a lány olyan is amilyen...

A többség csak azt szeretné, hogy a srác legyen ápolt, adjon magára, tudja meghívni egy fagyira vagy kávéra és nevettesse meg. Ennyi, nem hiszem, hogy ez olyan nagy elvárás lenne.

2014. szept. 25. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

"A többség csak azt szeretné, hogy a srác legyen ápolt, adjon magára, tudja meghívni egy fagyira vagy kávéra és nevettesse meg. Ennyi, nem hiszem, hogy ez olyan nagy elvárás lenne."

Ez az évszázad hazugsága. Ezeket a pontokat mind lazán teljesítem, és teljesítettem nagyjából 16 éves korom óta, a drága hölgyektől mégis csupán annyit kaptam, hogy óó de aranyos vagy, majd pedig nagy ívben lesz.rtak, és beleomlottak az aktuális bunkó menőgyerek karjaiba, jobb esetben. Rosszabb esetben megaláztak.

2014. szept. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!