Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok hogy lehet meghódítani titeket?
Mi alapján mentek el randira egy pasival? Általában milyen kórú pasik jönnek be, veletek egykorúak, vagy a komolyabb 30-asok?
Diszkóban szivesen ismerkedtek?
Vagy ha pl az utcán oda megy hozzátok egy pasi akinek szimpatikusak vagytok, lehet belőle valami?
nem szorul bővebb kifejtésre
te sem bírsz mindenkit, gondolom... mégis, akivel te nem vagy egy hullámhosszon/nem bírod annak van rengeteg más barátja/ismerőse, akik bírják.
Én általában kevés emberrel vagyok úgy hogy nem bírnám, és fordítva, mindenkivel megtalálom a közös hangot.
Jó nekem is van olyan akivel nem, de az nagyon ritka, ezért is tettem fel a kérdést
Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
Nem is figyeltem, akkor most már megkaptam a választ :)
A te ízlésed szerint milyen a jól kinéző pasi?
Ha leszarod?
Ha én leszarok valakit és nem keresem őt egyáltalán, akkor ő se fog.Ha ráírok lányokra akkor se nagyon válaszolnak.
Volt h köszöntem valakinek a zebránál akivel egy ált.isk.-ba jártunk, köszönt ezután lefordult a másik irányba.
Szóval szarjam le?..oké
biztos undorító vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!