Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy művészetkedvelő pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy művészetkedvelő pasit, hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés

Az életének meghatározó része a művészet, ahogy nekem is, csak furcsán venné ki magát, ha egyből letámadnám "csá, nesze olvasd el a verseimet" és hasonló kijelentésekkel.

Mit javasoltok? Hogyan kelthetném fel a figyelmét?

2015. nov. 15. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

nekem rossz tapasztalataim vannak a muveszekkel. ami konkretum: csak sajat muveiket tisztelik es szerintuk mindenki mase szar pocsek.

ebbol kiindulva szerintem hiba lenne raeroltetned a verseidet, mert tojna ra

2015. nov. 15. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán kérj tőle tanácsot vagy építő jellegű kritikát. Ha bejössz neki, akkor örülni fog, ha mégsem, akkor sincs semmi, hiszen te csak tanácsot kértél tőle. :)
2015. nov. 15. 15:24
 3/9 A kérdező kommentje:
De igazából még nem is ismerem.
2015. nov. 15. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én művészek között nőttem fel, művészekkel élek, és magam is az lettem. Tehát elmondhatom hogy az amit az első állít az nem igaz. :) De szerintem ez egyértelmű. Ilyen általánosítások után jó pár év múlva magunkon kívül mást nem is szeretnénk, ami a saját butaságunk lenne.

Azt viszont nem tudom mivel hódíthatnád meg azt a bizonyos férfit, ugyanis ahány ember annyi féle. Attól függ a művészeten belül mit szeret? Festészet? Irodalom? Film világ? Túl tág ez így..

2015. nov. 15. 17:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem mindent, de főleg zene, irodalom, színház.
2015. nov. 15. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mint bármelyik másikét. Nézz ki jól,öltözz dögösen, legyél feltűnően kedves vele és érdeklődj a dolgai iránt ,nevess a viccein stb. Semmi extra nem kell a művészekhez sem.
2015. nov. 20. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Arra nem tudok választ adni, hogy miként hódíts meg egy embert, mert tényleg ahány ember, annyiféle.

De a leírásodból az a gondolat ötlött fel, hogy tényleg fárasztó ha valaki odatolja nekem a verseit, ez semmiféle reaális ok arra, hogy tetszen nekem.

Amúgy volt már olyan tapasztalatom, hogy valaki mutogatta az alkotásait, de nem hatodtam meg, ha a verseitől igen is, a személyétől nem. De attól még élhet egy olyan hit bennük, hogy ez valami szerelemkeltő kell legyen, de erre azt tudom mondani, hogy a "valós életben" létrejött szerelmeseidnek tartogasd a verseidet.:)

2015. nov. 21. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
De másképp, én ha felhoznám témaképp (nem szoktam) a verseim, vagy bármilyen más verset, ami tetszik, csak úgy állnék hozzá, hogyha pl. azzal kapcsolatos dolgok témába merültünk bele, de ahhoz olyan beszélgető partnerek kellenek.
2015. nov. 21. 20:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényeg. Én se akarom mutogatni neki a verseimet, csak valahogy a tudtára adni, hogy én is imádom a művészeteket, szóval lenne közös pont.
2015. nov. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!