Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem reagál semmit a lány az üzenetre, akkor az azt jelenti hogy fel kell adni és soha többet ne keressem?
Vagy idővel megint próbálkozhatok pl névnapján felköszönteni?
Randi is volt nem rég és ismerjük egymást 1 éve.
Úgy tűnt minden jól alakul kettőnk között.
f27
Névnapján bármelyik lány ismerősömet felköszöntöm. Szóval az semmi,ha azért nem teszed meg mert besértődtél gyerekes.
Igazából nekem már bejött,hogy nem adtam fel de hát ezt is okosan kell tenni.
Az a probléma, hogy bizonytalan vagy.
"Vagy idővel megint próbálkozhatok"
Mi az, hogy "próbálkozhatok"?Engedélyt kérsz?:)
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld." /Yoda mester/
Azt csinálsz amit akarsz, ha írni akarsz neki akkor írsz, ha nincs kedved írni, akkor nem írsz.
És ez a bizonytalanság jól kivehető a viselkedésedből is.Ne függj rá, ne csüngj rajta.
Értem én de van egy olyan érzésem ha én nem írok rá akkor ennyi volt hogy milyen okból az egy más kérdés.
Lehet hogy nem érdeklem, az is lehet valamivel elszúrtam a vonzalmat, vagy nem voltam elég merész, nem volt érintés elég és barátzónába kerültem. És írásban akarok belőle kimászni amire ő nem reagált.
Igazad van hogy azt mondod hogy ne függjek rá meg legyek spontán meg laza de ha írok rácsöngök ha nem írok akkor feladtam..
A büszkeségnek semmi köze a méltósághoz és az ön-becsüléshez.
Az önbecsülés az, mikor tisztelem és szeretem magam és csak olyan embereket engedek be az életembe akik ehhez mérten tisztelnek és szeretnek engem.
A méltóság az, mikor ennek a határain belül tudok mozogni és nem kezdek el csúszni a földön.
A büszkeség más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!