Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Tinder) Srácok, volt már arra példa, hogy olyan lány likeolt vagy válaszolt üzenetre, akinek semmi bemutatokozás nem volt a lapján?
Én ellenpélda vagyok :D
Nem szeretem az ilyen bemutatkozós dolgokat kitölteni, de facen sem szeretek sok infót kitenni. Akit érdekel, az majd megtudja/rákérdez alapon.
Úgyhogy tinderen is csak a nevem, korom és a képeim látszanak, de aktív vagyok.
18/l
Köszönöm kedves Ellenpélda!:)
Akkor kicsit tisztább a kép. Az a baj csak ezzel, hogy így viszonylag nehéz értelmes, személyreszabott beszélgetést kezdeményezni, ha semmit nem tudunk meg a leányról.
Kedves ellenpélda,te milyen üzeneteket szoktál kezdésként kapni és milyen üzenetnek örülnél?
Az ilyen adatlapokkal tényleg az a baj,hogy a szia mizu kategórián kívül nagyon nem lehet mást írni,de akkor meg az lesz a baj,hogy már megint ezzel indítanak.
"Az a gyanúm, hogy az ilyen lányok többsége passzív lehet a tinderen"
Akkor most konkrétan ezt tapasztalod tinderen, vagy csak úgy alaptalanul találgatsz?:)
Én sem szeretem a bemutatkozó szövegeket, inkább személyesen beszélnék bármiről, ami a másik embert konkrétan érdekli. A beszélgető partneredtől is függ, hogy passzív vagy-e!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!