Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 42 éves szűz férfi vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves szűz férfi vagyok. Van még remény, hogy találok egy nőt, vagy adjam fel?

Figyelt kérdés

Nem mertem soha kezdeményezni fiatalabb koromban a nőknél, utána pedig a karrierépítés és a munkahely, majd az elért életszínvonal fenntartása volt a fontos, nem a párkapcsolat. Meg igazából soha nem is akartam családot alapítani, így megvoltam nő nélkül is, valahogy. Csak ahogyan az idő elszaladt felettem, úgy érzem egyre jobban, hogy mégis szeretnék egyszer párkapcsolatban élni, talán még családot is.

Mit gondoltok?

Ciki?

2019. márc. 31. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A remény hal meg utoljára, de valószínűleg furának fognak tartani.
2019. márc. 31. 23:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, csak ha már ennyire következetlen, egyszer ezt, máskor azt gondoló vagy, akkor vállald a következményeit. Esélyed akkor lesz, ha felkötöd a gatyát, és úgy a külsőddel, mint a belső tulajdonságaiddal kapcsolatban felkötöd a gatyát, és intenzív nagygenerálozásba (feljavításba) kezdesz, és végig is csinálod. Másképp nem fog menni, ugyanis, ha most, a la natúr állapotodban kezdesz hozzá, akkor 1000%, hogy el fognak hajtani a fenébe. Kudarcélményekre meg gondolom, nem nagyon vágysz.
2019. márc. 31. 23:50
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Hazudj! Ha sokáig nem voltál nővel akkor is lehetsz ugyanolyan béna, mintha szűz lennél. Valaki még nő mellett is béna az ágyban. Nem kell a szex témát túlmisztifikálni. Aztán lehet kellemesen csalódsz majd, mert a nő is csak hanyatt vágja magát tengeri csillag pozícióban. :D Bár nem értem minek akarsz nőt magad mellé. Eddig is jól megvoltál. Hiányzik neked a kizsigerelés? Olyanok mint a piócák! Csak az elején van rózsaszín köd. Aztán ha váltok és pár misivel megkopaszt, akkor vissza fogsz emlékezni erre a válaszra. "Igaza volt annak a gyereknek gyk-n!!!" Nekem csak akkor kell nő, ha kanos vagyok. Amint kiverem elszáll a "de jó lenne egy barátnő" gondolat.
2019. ápr. 1. 00:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerinted fogsz tudni alkalmazkodni valakihez, ha eddig mindig fontosabb volt a kudarckerülés? A nő nem olyasmi, hogy ha kedved van hozzá meg épp időd is akad, előveszed és máris hálás érte.

De remény csak akkor van, ha teszel érte, bátraké a szerencse :)

2019. ápr. 1. 04:17
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem az az oka, hogy ronda és csóró vagy, akkor van remény, de eszedbe ne jusson elmondani a nőnek, hogy szűz vagy!
2019. ápr. 1. 07:41
 6/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan mondd el, hogy szűz vagy! Jobban jársz.

Egy tapasztalt 42 éves olyanokat tud az ágyban, amiről nem is hallottál. Ezt nem lehet elfelejteni, hiába fogod arra, hogy azért vagy béna, mert régen voltál nővel. Aki x év kihagyás után béna, az egyszerűen xar az ágyban, és teljesen reménytelen. De egy szűz esetében még van remény, hogy tanul és fejlődik.

A gond az, hogy a párkapcsolati tapasztalatod kereken nulla. Az első komoly kapcsolatod el fogod bénázni, mint mindenki. Vagy csak elönti a te férjed is vörös köd, hogy ki akarsz próbálni másokat is, egy nő életed végéig majdnem ugyanaz, mint szűznek maradni.

Mire beérsz agyilag annyira, hogy szívvel-lélekkel el tudsz köteleződni egy nő mellett, és családot alapítasz, addigra leszel vagy 50.

Hiába megy a gyk-n a süket duma, hogy 80 évesen is tudsz gyereket csinálni. 50 évesen gyereket nevelni nagyon nem egyszerű. Éjszakázás, túlórák a pénzért, stressz, viták, stb.

2019. ápr. 1. 08:42
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Csajozni kellene nem itt kérdést kiírni erről. Szerintem.....
2019. ápr. 1. 09:13
 8/14 Diavolino44 ***** válasza:
80%
Egyetértek az előttem szoloval, most hisztizel itt egyet, s ezzel le lesz tudva az egész. Ha akartál volna ezen változtatni, már régen megteheted volna..
2019. ápr. 1. 09:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
A 6os válaszát nyugodtan semmibe veheted. Vajna is jó nőt fogott maga mellé (rip). A gyerek témához meg annyit hozzáfűznék, hogy korodbelieknek több, mint valószínű már lesz gyereke. Szóval neked ezzel a részével nem kell foglalkoznod. A család adott lesz. Ha 30 vagy húszonpáréves csajt akarsz, akkor még lehet. De az elgondolkodtató, hogyha most csinálnál gyereket, akkor ha a fiad 30 éves lesz, te 72. Én a helyedben fognék egy fiatal 30as gyerekes csajt. A korosztályukban úgy sem kelendőek gyerek mellett akárhogy néznek ki. Más gyereke olyan, mint egy taszító elem.
2019. ápr. 1. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Az előző kérdések között van egy dagi, kicsit csúnyácska nő aki elvileg tud szeretni, és 2 éve egy férfira vágyik, de elvileg minden férfi azt gondolta hogy van valakije, ezért az emberen tudtára akarja adni hogy egyedülálló, szabad préda.

Neki van gyereke is, írj rá esetleg.

Egyébként nem ciki, számomra fura, hisz egy óriási dolog az életben, konkrétan bölcsességek vannak arról hogy a férfi és a nő alkot egy egészet, és te ezt az óriási dolgot kihagytad, holott folyamatosan van végtelen lehetőséged hogy szexelj, hogy kapcsolatba lépj valakivel.

Ha viszont egyedül vagy és maradsz, de közben gyűjtöd a szexuális energiát és alkotsz mint Nikola Tesla, aki szintén inkább az egyedüllétet választotta, akkora egy isten vagy.

2019. ápr. 1. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!