Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves szűz férfi vagyok. Van még remény, hogy találok egy nőt, vagy adjam fel?
Nem mertem soha kezdeményezni fiatalabb koromban a nőknél, utána pedig a karrierépítés és a munkahely, majd az elért életszínvonal fenntartása volt a fontos, nem a párkapcsolat. Meg igazából soha nem is akartam családot alapítani, így megvoltam nő nélkül is, valahogy. Csak ahogyan az idő elszaladt felettem, úgy érzem egyre jobban, hogy mégis szeretnék egyszer párkapcsolatban élni, talán még családot is.
Mit gondoltok?
Ciki?
Hát szerinted fogsz tudni alkalmazkodni valakihez, ha eddig mindig fontosabb volt a kudarckerülés? A nő nem olyasmi, hogy ha kedved van hozzá meg épp időd is akad, előveszed és máris hálás érte.
De remény csak akkor van, ha teszel érte, bátraké a szerencse :)
Nyugodtan mondd el, hogy szűz vagy! Jobban jársz.
Egy tapasztalt 42 éves olyanokat tud az ágyban, amiről nem is hallottál. Ezt nem lehet elfelejteni, hiába fogod arra, hogy azért vagy béna, mert régen voltál nővel. Aki x év kihagyás után béna, az egyszerűen xar az ágyban, és teljesen reménytelen. De egy szűz esetében még van remény, hogy tanul és fejlődik.
A gond az, hogy a párkapcsolati tapasztalatod kereken nulla. Az első komoly kapcsolatod el fogod bénázni, mint mindenki. Vagy csak elönti a te férjed is vörös köd, hogy ki akarsz próbálni másokat is, egy nő életed végéig majdnem ugyanaz, mint szűznek maradni.
Mire beérsz agyilag annyira, hogy szívvel-lélekkel el tudsz köteleződni egy nő mellett, és családot alapítasz, addigra leszel vagy 50.
Hiába megy a gyk-n a süket duma, hogy 80 évesen is tudsz gyereket csinálni. 50 évesen gyereket nevelni nagyon nem egyszerű. Éjszakázás, túlórák a pénzért, stressz, viták, stb.
Az előző kérdések között van egy dagi, kicsit csúnyácska nő aki elvileg tud szeretni, és 2 éve egy férfira vágyik, de elvileg minden férfi azt gondolta hogy van valakije, ezért az emberen tudtára akarja adni hogy egyedülálló, szabad préda.
Neki van gyereke is, írj rá esetleg.
Egyébként nem ciki, számomra fura, hisz egy óriási dolog az életben, konkrétan bölcsességek vannak arról hogy a férfi és a nő alkot egy egészet, és te ezt az óriási dolgot kihagytad, holott folyamatosan van végtelen lehetőséged hogy szexelj, hogy kapcsolatba lépj valakivel.
Ha viszont egyedül vagy és maradsz, de közben gyűjtöd a szexuális energiát és alkotsz mint Nikola Tesla, aki szintén inkább az egyedüllétet választotta, akkora egy isten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!