Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 42 éves szűz férfi vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves szűz férfi vagyok. Van még remény, hogy találok egy nőt, vagy adjam fel?

Figyelt kérdés

Nem mertem soha kezdeményezni fiatalabb koromban a nőknél, utána pedig a karrierépítés és a munkahely, majd az elért életszínvonal fenntartása volt a fontos, nem a párkapcsolat. Meg igazából soha nem is akartam családot alapítani, így megvoltam nő nélkül is, valahogy. Csak ahogyan az idő elszaladt felettem, úgy érzem egyre jobban, hogy mégis szeretnék egyszer párkapcsolatban élni, talán még családot is.

Mit gondoltok?

Ciki?

2019. márc. 31. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amint látom van itt mindenféle válasz!

Szerintem egyébként van esélyed! Jó én örök optimista vagyok,de úgy gondolom, hogy simán megismerkedhetsz egy normális nővel.

Légy nyitott és bátor. Ezt úgy értem, hogy nyugodtan ismerkedj nőkkel. Beszélgess velük, próbáld meg úgymond kiismerni őket. Jó ez nem egyszerű biztos, de ha meg sem próbálsz velük egy nyelvet beszélni akkor nehéz lesz kapcsolatot kialakítani.

A szűz kérdés szerintem meg túl van misztifikálva... Megismersz egy nőt, akivel jól érzed magad, esetleg egymásba szerettek, aztán kit érdekel, hogy ki szűz nem szűz?!

Sok sikert!

25 N

2019. ápr. 1. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Ne felejtsd el, hogy egzisztenciaval, karrierrel rendelkezo, tanult, feher, europai ferfi vagy. Ezzel a vilag ferfijainak a top 3%-aba tartozol!

Amit el kell felejteni, az a csunyacska, dagi, gyerekes no. Nem oldja meg a problemaidat, csak lekotod magad egy olyan novel, akire nem vagysz. Amit megint el kell felejteni, hogy nekiallsz "csajozni".

Akkor mi a megoldas?

Nem tudom, idegen nyelvekkel hogy allsz. Pl. Indoneziaban eleg sok fiatal, gyermektelen lany almodozik egy 42 eves karrierje csucsan levo europai feher ferjrol, mikozben megy a motorkajaval az utca poraban. Jegyezd meg, hogy a vilagon tobb milliard no van, es ha csak Magyarorszagon keresel, azzal eldobod a lehetosegeid 99.9%-at! Azt ajanlom, ismerkedj keleti kulturakkal, tanulj nyelveket, ha eddig nem tetted meg, es utazz! Biztos vagyok benne, hogy talalsz magadnak egy gyermektelen 25 eves lanyt, hiszen nem vagy luzer, vegzettseged, karriered van.

Es meg valami, amit elottem irtak, hogy egy tapasztalt 42 eves olyat tud az agyban, amit te nem. Ez csak az europai/feher noket erdekli. Azzal, hogy nyugati kulturaban nottel fel, mar jobb vagy mint a helyi sracok 99.9%-a, aki 10 masodperc alatt belelovi a g.it, azt lefordul a csajrol.

Sok szerencset, es bolcsen valassz! Ismerkedj idegen kulturakkal, tanulj nyelvet!

2019. ápr. 1. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Kamu, miért nem veszitek észre
2019. ápr. 1. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja.. Hagyd is a magyar csajokat. A legtöbb fogyatékos.
2019. ápr. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!