Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény?

Figyelt kérdés
Múlkor 1 szórakozó helyen meg ismerkedtem 1 lánnyal jól indult az egész,oda mentem hozzá táncoltunk 1 kicsit nem lökött el magától utána meg kérdeztem a nevét, és meg is mondta. Mondtam neki hogy nagyon csinos stb. Végül ki mentünk cigizni ott el is beszélgettem vele meg a barátnőivel is, kezdett egyre oldottabb lenni a hangulat végűl meg hívtam őket 1 italra, de utána szinte kerűlte a lány minden kontaktust, gondoltam biztos a varátnőivel akkar lenni megértem addigra már tudtam a rendess nevét majd max holnap írok neki fb-n. Másnap rá is írtam de nem válaszolt. Most mit csináljak? Tudom hogy hol dolgozik keressem meg személyessen és úgy próbáljam meg? És mit mondjak neki, vagy hadjam az egészet? Lányok ti hogy vagytok vele, örűlnétek ha 1 srác így kepeszt utánatok vagy nem?

2018. aug. 5. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
"Hadjad". Mindenkinek jobb lesz úgy.
2018. aug. 5. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat....baratom. Itt az ingyenpia volt a lenyeg nekik.
2018. aug. 5. 20:43
 3/5 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Ne szórakozóhelyen ismerkedj. 99%-ban csak szórakozni vannak ott az embere. Ami annyit jelent, hogy ébredés után tudomást sem akarnak venni az előző este történéseiről.

Ennyi a történet. Nem társkereső a szórakozóhely.

2018. aug. 5. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerinted az jól venné ki magát, hogy felkeresed a munkahelyén?

A lányok addig szeretik ha tepernek utánuk, amíg az a valaki nem a való életben akadályozza a lelki békéjét. Tehát instan likeold és írd neki milyen szép. De ha ebbe a kategóriába helyezed magad, soha nem lesz esélyed (és már így is egyértelmű, vagy te úgy érzed akar tőled valamit? Mert ha nem ezt érzed (és az érzések őszinték) miért hazudsz mégis magadnak?)

2018. aug. 5. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
És akkor még is hol ismerkedjek? Ha nem szórakozó helyen?
2018. aug. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!