Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek tovább?
Tanusz járni?
Egyik láb - másik láb!
Foglalkozz picit többet magaddal, fejlessz önértékelést, önbizalmat. Nézz más lányok után.
Sok sikert.
25/f
De egyébként nem érzem azt, h nem lenne önbizalmam. Sőt én úgy gondolom h külső szemmel én jobb pasi vagyok mint ő nő. De megfogott nagyon, nem tudom kiverni a fejemből.
Régebben úgy gondoltam h olyan nem létezik h viszonzatlan szerelem, hisz h szerethet valali olyat aki őt nem szereti. Most már eltudom hinni h létezik ilyen.
Bár ezestemben másabb a szitu. Rajta is hasonló érzéseket láttam, fe talán több idő kellett volna h kiteljesrdjen benne. De hoztam egy rossz döntést ami kiábrándította belőlem. Igazábol jogosan, de akkor ezt nem gondoltam át. És nem ad esélyt h bebizonyítsam h nem vagyok olyan mint amilyennel hisz.
Akkor ne a fejedből verd ki XD
Am igazad van, nem lenne korrekt, ha így más nővel foglalkoznál...de mégis ez az élet rendje, mások segítenek elfelejteni az előzőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!