Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakad a szívem egy lányért, akinek egykor bejöttem, de mostmár valószínűleg továbblépett. Ilyenkor van még valami remény?
Köszönöm a válaszodat! Milyen igazad van. Természetesen voltak hobbijaim és eljárogattam ide-oda, de amióta szerelmes vagyok ebbe a lányba azóta értelmetlennek érzek mindent, amit eddig szerettem. Csak őrá tudok koncentrálni. Ha egy pillanatra jó kedvem lesz valamin és megfeletkezem róla, akkor meg eszembe jut, hogy most nem kéne, hogy jó kedvem legyen és megint rajta töröm a fejem...
Egyébként konkrétan nemet sosem mondott a lány. Inkább kikerülte a találkozás kérdését. Azt sem mondta, hogy kész, vége, látni se akarlak. Persze ez még nem jelent semmit. 99% az esélye, hogy nem mond igazat, hogy nem áll készen egy kapcsolatra (max. velem nem).
Egész eddigi életemben nem éreztem ekkora érzelmet valaki iránt. És nem fogok tudni megbocsátani magamnak, amiért egy balf@*sz voltam akkor. Mindenesetre megpróbálom megfogadni a tanácsodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!