Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő ezt válaszolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő ezt válaszolja a randira akkor még van remény?

Figyelt kérdés
Kolléganőm,ismerkedünk még, hétvégén el akartam hívni, de nem hangsúlyoztam ki hogy randi, hanem csak egy kávéra. Azt mondta hogy menjünk máskor, hétvégére már van terve.Ez nekem furcsa mert előző nap még azt mondta hogy hétvégén pihen. Ezt én elutasításnak vettem, mert már sajnos sokat kaptam, önbizalmam szinte nullára csökkent. És tudom ha valaki valamit akar, bárhogy is, de talál rá időt. Én most eltávolodtam tőle, én biztos hogy mégegyszer nem kérdezem meg
2022. febr. 28. 08:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem program neki egy kávé. Nincs kedve hozzá. És valszeg te se érdekled tulságosan.
2022. febr. 28. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Ettől még nem esélytelen, de nincs oda vissza annyi biztos.
2022. febr. 28. 09:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Randira gondoltam. Csak nem mondtam ki
2022. febr. 28. 09:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érezte, hogy ezzel sumákolsz.
2022. febr. 28. 09:08
 5/14 anonim ***** válasza:
3 nyilván gondolja
2022. febr. 28. 09:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem fogok lógni utána, ha akar valamit jelzi majd
2022. febr. 28. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

Ha egy nő akar valamit egy pasitól, akkor neki is kell érte tenni. Egy kávéra való meghívás még nem azt jelenti, hogy házasság lesz a kávézás vége. :)

Két kolléga is megihat egymással egy kávét, nem kell mindjárt úgy indítani, hogy akkor ez egy örökre szóló párkapcsolat lesz. Lehet hogy csak barátok lesznek. Ha a nő akar tőled valamit akkor rá fog kérdezni szerintem, hogy áll e még a meghívás. Ha ő nem tesz semmi energiát a dologba, akkor nem akar tőled semmit.

2022. febr. 28. 09:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért vicces, mert te sem jelezted, hogy akarsz valamit. Direkt nem mondtad, hogy randi.
2022. febr. 28. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem értek egyet a hozzászólókkal! Én is annak idején két hétvégét is elutasítottam, mert tényleg nem értem rá. Szerencsére a férjem nem hagyta annyiban és elhîvott harmadszor is. Ennek már 17 éve :))

Ha férfi lennék biztos elhívnám még egyszer! Legyen már egy kis lendület benned! Kell, vagy nem kell a csaj?!

2022. febr. 28. 09:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Magam se tudom valójában mit akarok, meg akarom ismerni jobban.
2022. febr. 28. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!