Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő ezt válaszolja a randira akkor még van remény?
Ha egy nő akar valamit egy pasitól, akkor neki is kell érte tenni. Egy kávéra való meghívás még nem azt jelenti, hogy házasság lesz a kávézás vége. :)
Két kolléga is megihat egymással egy kávét, nem kell mindjárt úgy indítani, hogy akkor ez egy örökre szóló párkapcsolat lesz. Lehet hogy csak barátok lesznek. Ha a nő akar tőled valamit akkor rá fog kérdezni szerintem, hogy áll e még a meghívás. Ha ő nem tesz semmi energiát a dologba, akkor nem akar tőled semmit.
Nem értek egyet a hozzászólókkal! Én is annak idején két hétvégét is elutasítottam, mert tényleg nem értem rá. Szerencsére a férjem nem hagyta annyiban és elhîvott harmadszor is. Ennek már 17 éve :))
Ha férfi lennék biztos elhívnám még egyszer! Legyen már egy kis lendület benned! Kell, vagy nem kell a csaj?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!