Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csodálkozik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkozik mindenki boci szemekkel hogy 15 év masszív nőtlenség után kezd az elmém megbomlani és kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag kamasz koromtól idáig (31 vagyok) egyetlen barátnőm volt a huszas éveim elején, azon kívül semmi! Ő is kidobott pár hónap után (távkapcsolat is volt..)

Ezt leszámítva párszor szexeltem főleg nálam sokkal idősebb nőkkel. De nem igazán élveztem a dolgot, egyik nő se tetszett igazából. De a szexuális feszültséget le tudom ugye vezetni(ipari szinten maszturbálok).

Ami viszont ennél sokkal rosszabb, az a szeretet teljes hiánya. Ezt nem tudom sehogy kezelni.

S lassan olyan állapotban vagyok hogy fizikai fájdalmat érzek amikor meglátok egy szerelmes párt.... nem rájuk haragszom, félre ne értsétek!

Nincs bennem gyűlölet vagy ilyesmi.

De annyira szorít ilyenkor a szívem, annyira fáj hogy nekem ez az egész kimaradt és kimarad....

Folyamatosan üvöltenék...

Olyan szinten vagyok kiéhezve, hogy pl. pár éve amikor randiztam egy lánnyal (persze abból se lett semmi..), séta! közben eufórikus állapotba kerültem. Pedig csak kézenfogva sétáltunk, semmi több...

Kb. semmi nem érdekel, teljes apátiában úszva élem az életemet...fekszem az ágyon összetörve lelkileg és sírok..sokszor szó szerint...

Nekem miért nem lehet rendes életem? Hogy legalább egyetlen ember szeressen, a társam? Nekem miért nem lehet?

2022. febr. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 A kérdező kommentje:
62: te is mit trollkodsz itt? élvezed hogy nekem rossz?
2022. febr. 23. 15:40
 62/89 anonim ***** válasza:
100%
A nagynéném férje egy kegyetlenül ronda ember. De az egész család imádja őt, mert iszonyat jó fej, vicces, humoros, rajong a családjáért, a feleségéért és a gyerekeiért, gondoskodó, törődő, felelősségteljes ember. Csupa jókedv, vidámság és sugárzik az optimizmus belőle. :) Nagyon kedveljük őt, az egész család. Ha megjelenik valahol, ott még a nap is kisüt, egyszerűen ráragasztja az emberekre az életszeretetét és a pozitivitását. :) Én láttam már képet rólad, Balázs, a közelében sem jársz(!!!) "csúnyaságban" a sógoromhoz képest. Messze-messze fényévekre vagy tőle. És most olvasd vissza az összes előző kommentedet és külső szemlélőként figyeld meg, milyen hangulatot árasztanak a hozzászólásaid. Na ezen kell változtatnod alapvetően. Ekkora hatalmas pesszimizmussal senkit sem fogsz bevonzani. Nem baszogatásból mondja itt neked mindenki, hogy veled van a baj. Nem rosszat akarnak itt neked a kommentelők, hanem segíteni akarnak. Te meg magadra veszed, mint valami durcás kisgyerek és besértődsz. Nyisd ki a szemed és vedd már észre, hogy ha a hibáidra rávilágítanak, azt segítő szándékkal teszik. Ha egészséges lenne a lelked és az önbizalmad, akkor tanulnál ezekből, nem pedig támadásnak vennéd. Próbáld meg megfogadni a tanácsokat, mind a külső megjelenésedre, mind a felfogásodra, gondolkodásodra, mind pedig a megnyilvánulásaidra vonatkozókat és ne támadást vélj felfedezni bennük, amire szintén visszatámadással reagálsz, hanem gondolkodj el azon, hogyan lehetnél több, szebb, jobb ember a mostani önmagadnál. Fogadd meg az itt elhangzott, segítő szándékú tanácsokat. Kezdetnek már az is valami, ha csak elgondolkozol rajtuk. Ne háríts rögtön mindig minden hibát másokra, kezdd el az önvizsgálatot magadon. Csak akkor tudsz túllépni a hibáidon és változtatni rajtuk, ha előtte felismered azokat. És itt most nem arra gondolok, hogy csúnya az arcod, mert nálad százszor csúnyább embereknek is vannak barátaik/barátnőik, férjük/feleségük. Fejben dől el, hogy mit kezdesz az életeddel.
2022. febr. 23. 15:44
 63/89 A kérdező kommentje:
62: jó, ebben lehet igazság. kicsit érzékeny vagyok talán.
2022. febr. 23. 15:48
 64/89 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen ám segítséget kérni egy pszichológustól.
2022. febr. 23. 15:58
 65/89 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legyél láthatatlan az oldalon, mert egyre többen felismernek az életben és az alapján ítélnek majd.

Ne várj együttérzést egy ilyen oldalon azok után hogy számtalanszor lejárattad magad.(nem bántásból írtam)

Kezdj valamit az életeddel!

2022. febr. 23. 15:59
 66/89 anonim ***** válasza:
100%
63: Kezdetnek nem rossz! :)
2022. febr. 23. 16:01
 67/89 A kérdező kommentje:

Mivel járattam le magaM? Az őszinteséggel? Azért tépnek engem itt az oldalon mert az ember alapvetően egy mocskos emlős állat.

Szereti a nála (látszólag) gyengébbet bántani.

2022. febr. 23. 16:02
 68/89 anonim ***** válasza:
100%
66: Éééééééés, eddig tartott. :)
2022. febr. 23. 16:05
 69/89 anonim ***** válasza:
100%

A magánéletedet taglalod fotóval!

Mégis mit vártál?

2022. febr. 23. 16:07
 70/89 anonim ***** válasza:
Nagyon elzárkóztál alapvetően az emberek elől talán.
2022. febr. 23. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!