Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csodálkozik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkozik mindenki boci szemekkel hogy 15 év masszív nőtlenség után kezd az elmém megbomlani és kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag kamasz koromtól idáig (31 vagyok) egyetlen barátnőm volt a huszas éveim elején, azon kívül semmi! Ő is kidobott pár hónap után (távkapcsolat is volt..)

Ezt leszámítva párszor szexeltem főleg nálam sokkal idősebb nőkkel. De nem igazán élveztem a dolgot, egyik nő se tetszett igazából. De a szexuális feszültséget le tudom ugye vezetni(ipari szinten maszturbálok).

Ami viszont ennél sokkal rosszabb, az a szeretet teljes hiánya. Ezt nem tudom sehogy kezelni.

S lassan olyan állapotban vagyok hogy fizikai fájdalmat érzek amikor meglátok egy szerelmes párt.... nem rájuk haragszom, félre ne értsétek!

Nincs bennem gyűlölet vagy ilyesmi.

De annyira szorít ilyenkor a szívem, annyira fáj hogy nekem ez az egész kimaradt és kimarad....

Folyamatosan üvöltenék...

Olyan szinten vagyok kiéhezve, hogy pl. pár éve amikor randiztam egy lánnyal (persze abból se lett semmi..), séta! közben eufórikus állapotba kerültem. Pedig csak kézenfogva sétáltunk, semmi több...

Kb. semmi nem érdekel, teljes apátiában úszva élem az életemet...fekszem az ágyon összetörve lelkileg és sírok..sokszor szó szerint...

Nekem miért nem lehet rendes életem? Hogy legalább egyetlen ember szeressen, a társam? Nekem miért nem lehet?

2022. febr. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj balázs h ebből stroke lesz nemsokára, összeomlasz és abból kell kényszeresen megtanulnod értékelni a dolgokat és felébredni. Természetesen megteheted hamarabb is, önszántadból.
2022. febr. 23. 14:07
 2/89 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem csodálkozik Balázs. De amíg te nem változtatsz, senki más nem fogja helyetted megoldani az életedet.
2022. febr. 23. 14:10
 3/89 A kérdező kommentje:

2: Több száz nőnél próbálkoztam már be ebben a 15 éves időszakban. Mit kellett volna csinálni? Tízezer nőnél bepróbálkozni? Lehet...

Változtatni..egyszerűen mutatok egy képet nekik és undorodnak...

2022. febr. 23. 14:11
 4/89 anonim ***** válasza:
100%
majd ha leül a köd és elkezdesz látni, meg fognak változni a dolgok
2022. febr. 23. 14:16
 5/89 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan időszakom hogy a szeretet már a kornyezetben kerestem.

Ahogy a nap melege sütötte az arcom, ahogy egy szellő pont korbefujta a derekam, mintha átölelne, próbaltam már ezeket a momentumokat élvezni annyira ki voltam bukva.

Aztán rámentem arra is hogy ufokat keresek az égen, hátha fel tudom venni veluk a kapcsolatot(telepatia),mindenféle ufos csoportba belementem.

Én se voltam már normális.

Aztán a titok c konyv(video) meg vonzas torvenye volt valahogy az hogy elkezdtem férfiakat vonzani az életembe aki tetszik és akitől vágyom az ölelésre és aki meg is ölel és szeret.

Valahogy agyban forditani kell vmit.

Nem a hiányérzésben gondolkodni hogy nincs és ebben őrlődni, hanem átérezni hogy van, szeretve vagy es akkor vonzod ezt.

Ha a hiányra fokuszálsz hianyérzést is generálsz.

2022. febr. 23. 14:18
 6/89 anonim ***** válasza:
71%

Itt is kaptál már tanácsokat. Pl. hogy menj el fodrászhoz, mert gáz a hajad.

Elmentél fodrászhoz?

2022. febr. 23. 14:18
 7/89 A kérdező kommentje:
Jézusom..nyilván azért utasít mindenki vissza mert gáz a hajam...
2022. febr. 23. 14:19
 8/89 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek leállhatnál a piával. Az nem leállás, hogy már "csak" pár söröcske megy le naponta.

Járj el edzeni. Igen is k_rva sokat számít. Nem schwarzeneggeré kell gyúrni magad, csak legyél fitt, csökkenjen a testzsír százalékod. Ha nem leszel zsíros az arcformád is egész más lesz. Megváltozik a testtartásod is. A rendszeres testmozgás ráadásul szellemileg is frissít.

Vágass magadnak egy normális frizurát, az is sokat számít.

Annyi mindent tehetnél magadért a gyakorin való állandó vergődés helyett. Magadnak választod a sorsod.

2022. febr. 23. 14:19
 9/89 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viselkednel gazul, akkor nem lenne ilyen gondod. De, semmit sem vagy kepes tenni magadert.
2022. febr. 23. 14:21
 10/89 A kérdező kommentje:

8: 15-23 éves korom között vékony voltam, ugyanilyen sikertelen voltam a nőknél.

Úgyhogy 100 % hogy nem a túlsúly a gond.

Lehet valamennyit ront a helyzeten, de hidd el, nekem a vékony arcomtól is ugyanúgy undorodtak a nők...

2022. febr. 23. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!