Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hosszú nőtlenség után most két barátnőm is van egyszerre de lelkiismeret furdalásom van miatta és nem tudom folytassam-e?
Mennyire vagyok puhány? Vagy ez így természetes? Ti mit tennétek? Mindkét lány nagyon rendes és nem csalna meg.
Főként férfiak véleményére vagyok kíváncsi.
Az összes "férfi", aki ide írogat, és csak jpeg formátumban látott punit, azt fogja erre mondani, hogy dugd mindkettőt addig, amíg csak bírod. Ezt akarod hallani?
Persze, egy pár hétig elképzelhető ez a felállás.
Nőként is válaszolhatok?
Semmi garancia arra, hogy innentől fürtökben lógnak rajtad a csajok. Azt becsüld meg, amid van.
Csakhogy egy kapcsolatot akkor is nehéz életben tartani, ha csak egy nőre koncentrálsz. Nem hogy így, hogy mindkettőt félgőzzel tudod vinni.
Szerinted mikor buksz le? Pár nap? Pár hét? Igazából lebukni se kell, elég, ha az egyik csaj azt mondja, hogy túl keveset adsz a kapcsolatba, elhanyagolod, neki több kell. Viszlát. Aztán a másiknak elég nehéz lesz kimagyarázni, hogy miért vagy úgy letörve mostanában, és ő is kipattint.
Válassz egyet. Nincs jó vagy rossz döntés, a kapcsolat minősége 50%-ban így is rajtad múlik. És aztán tedd oda magad 100%-ban, hogy ne hetekre legyen ágymelegítőd, hanem évekre társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!