Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezután?
Arról, hogy nincs izgalom, unalmas a kapcsolat, te is tehetsz.És erre nem megoldás a félrba..szás.Az állandó kapcsolatod ettől még ilyen marad.Állj a párod elé és közöld vele a problémádat.Normális emberek így cselekszenek elsőként és nem félredugnak.Amennyiben a párod érti mit akarsz és hajlandó együttműködni, valamint hajlandó ezt elnézni neked(én képtelen lennék), akkor talán még javulhat a helyzet.Ha nem, akkor azt kapod, amit megérdemelsz.
Azt viszont most verd ki a fejedből, hogy a tartós kapcsolat mindig izgalmas lehet.Ha nem bírod a nyugalmat időnként, akkor ne kezdj bele ilyen kapcsolatba, hanem járj ágyról-ágyra, mert az lesz a neked való életcél.
Igen, magadban tisztázd, aztán ha akar akkor tud hozzád igazodni.
Ha sokszor beszéltél veled de tojik rád az is egy jelzés. Lépj, zárd le!
Nem vagy rossz ember, csak nem vagy szerelmes. Ez nem baj, ha felismered. Ha már a megszokás annyira unalmassá válik, hogy az ember akár csak elkezd agyalni, akkor ott nem nagyon lehet mit tenni.
A mi kapcsolatunkban is voltak nem kicsi hullámvölgyek, de együtt túljutottunk rajta, vagyis még dolgozunk.
De volt kapcsolatom, ahol nem akartam megjavítani, mert éreztem, hogy nem vágyom rá. Továbbléptem.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!