Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok meg a párotokat? A tudat hogy nem tudta meg de megtörtént nem okoz bűntudatot?
Köszönöm első az őszinte kommentet.
Újra megtennéd? Volt alkalom és így alakult?
Neked is második.
Engem már csaltak meg, utána sajnos én is ezzel igazoltam a dolgokat.
Első barátom megcsalt, alázott. Utána jártam egy fiúval, akit meg én csaltam meg. Kiderült, hogy hazudott valamiben, ami kihatással volt a kapcsolatunkra. Elmentem bulizni, összejöttem valakivel.
Utána szakítottam is vele, de nem mondtam el neki, csak annyit, hogy már nem szeretem. Azóta kísért a dolog, borzalmasan érzem magam, ha visszagondolok rá, de mivel nem modntam el, neki ez nem fáj. Azóta boldog párkapcsolatban él, szóval a lényeg az, hogy jól érzi magát. Ha tudná mit tettem, csak ártott volna neki, mivel nem terveztünk komolyabban közös életet.
Mostani barátommal jó ideje együtt vagyunk, őt nem tudnám megcsalni. Teljesen közös világunk van, terveink, életünk, ebbe senki nem férkőzhet be.
De a megcsalás máig kísért, egy rakás szar voltam akkor.
Valaki egyszer azt mondta, "nem lát szem, nem fáj szív" átvitt értelemben amiről nem tud, tud(sz) nem fog bántani.
U.a. ha mástól hallja, az menthetetlen :(
Nincs jó megoldás, szerintem kerülje ki mindenki, hogy akár csak lehetősége is leyen erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!