Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megcsalt és kavart másokkal, kb-10el Megbocsátotam mert nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé 10 hónapja járunk, ezek az első 3 hónapban voltak! Utána csak veszekedések az elhalgatott megtörtént csalások miatt voltak gondok, ti mit tenétek?
Hiába szereted akármennyire is, én elhagynám.
Figyelj három hónap alatt 10 megcsalás.
Mi lesz ha több időt lesztek együtt.
Mert még 1 csalás az nem nagy bűn, de 10, az már számomra megbocsáthatatlan.
Én már ne bíznék benne.
10? már bocs, de normális vagy, hogy még vele vagy? én megértem, hogy szereted, de ez nem épkézláb dolog. én sosem tudnám megcsalni a barátom még nődokihoz sem akartam menni, mert még arra is azt mondtam, hogy az megcsalás (erre ő nyugtatgatott hogy nem) bocsi, hogy ezt írom, de szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme
vagy. beszéljétek meg az egészet még egyszer és kezdjétek a legelejéről. tényleg előröl. első randi, stb.
mert lehet, hogy azóta többet lát benned mint először gondolta volna
Már 10-en megdugták, mióta veled van (legalábbis ennyiről tudsz) és ennek ellenére vele maradnál?:D
Te vagy a legnagyobb lábtörlő ezen a világon, ha vele maradsz.
Nincs ezzel gond, ha neked jo a nyilt kapcsolat...
Gondolom nem fog ellenkezni akkor, ha neha te is kavarsz massal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!