Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csodálkozik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkozik mindenki boci szemekkel hogy 15 év masszív nőtlenség után kezd az elmém megbomlani és kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag kamasz koromtól idáig (31 vagyok) egyetlen barátnőm volt a huszas éveim elején, azon kívül semmi! Ő is kidobott pár hónap után (távkapcsolat is volt..)

Ezt leszámítva párszor szexeltem főleg nálam sokkal idősebb nőkkel. De nem igazán élveztem a dolgot, egyik nő se tetszett igazából. De a szexuális feszültséget le tudom ugye vezetni(ipari szinten maszturbálok).

Ami viszont ennél sokkal rosszabb, az a szeretet teljes hiánya. Ezt nem tudom sehogy kezelni.

S lassan olyan állapotban vagyok hogy fizikai fájdalmat érzek amikor meglátok egy szerelmes párt.... nem rájuk haragszom, félre ne értsétek!

Nincs bennem gyűlölet vagy ilyesmi.

De annyira szorít ilyenkor a szívem, annyira fáj hogy nekem ez az egész kimaradt és kimarad....

Folyamatosan üvöltenék...

Olyan szinten vagyok kiéhezve, hogy pl. pár éve amikor randiztam egy lánnyal (persze abból se lett semmi..), séta! közben eufórikus állapotba kerültem. Pedig csak kézenfogva sétáltunk, semmi több...

Kb. semmi nem érdekel, teljes apátiában úszva élem az életemet...fekszem az ágyon összetörve lelkileg és sírok..sokszor szó szerint...

Nekem miért nem lehet rendes életem? Hogy legalább egyetlen ember szeressen, a társam? Nekem miért nem lehet?

2022. febr. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 A kérdező kommentje:
29: jó, neked is pocsék volt az eddigi életed és látszólag már beletörődtél a nőtlensége. Értem. Csakhogy te 40 feletti vagy, én meg 31 és még dübörögnek a hormonok.
2022. febr. 23. 14:43
 32/89 anonim ***** válasza:
100%
Pár èv, ès te is megöregszel.
2022. febr. 23. 14:49
 33/89 anonim ***** válasza:
100%

#30: Ha nem erdekel egyik tanacs sem, akkor ne csinald. De, akkor ne is rinyalj itt minden nap. Talan ingyen fizetest is akarsz? Felnottkent meg mindig nem fogtad fel, hogyha valamit akarsz, tenni is kell erte?

Egyebkent nem, a gyuras magad irant lenne igenyesseg. Az egy plusz hozadeka, hogy baratnod is lenne.

De, oke, szeressen a csaj azert, ami most vagy. Miert is szeressen, mi vagy most? Szeresse a napi rinyalasod? A kifogasaid? Turje el az alkoholizmusod? Hogy lusta vagy?

Mondj mar egy okot, hogy miert teged valasszon egy no pl. helyettem! Hallgatlak!

2022. febr. 23. 14:49
 34/89 A kérdező kommentje:

33: ne trollkodj már itt! Semmivel se vagyok rosszabb akár nálad. Ok, nem gyúrózom, és?

Nem vagyok alkoholista amúgy már. VOltak alkoholproblémáim, igen.

Te mit nem értesz azon hogy nagyon sok nőnél már bepróbálkoztam te troll?

2022. febr. 23. 14:51
 35/89 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy azt hiszed, hogy ha véletlen akad egy nő, aki megszán és a barátnőd lesz, akkor majd minden egycsapásra megoldódik az életedben. De ez baromság. Egy kapcsolat nem egyszerű dolog. Sokat kell tennie a feleknek azért, hogy működjön. Ha magadért nem vagy hajlandó tenni, akkor hiába hiszed az ellenkezőjét, a kapcsolatért sem fogsz.
2022. febr. 23. 14:51
 36/89 anonim ***** válasza:
100%

31: Nem törődtem bele, a beletörődés egy negatív szó amit 30 közepéig éreztem. Nagyon nem mindegy, hogyan érzed ezeket igazából. Elfogadásnak nevezném, kb. semennyire sem triggerel. Semmilyen görcsös, egodulifulis érzés/gondolat nincs megette. :)

És a libidóm sem alacsony. Igaz harmincegy évesen valóban kicsit magasabb volt. 😅

2022. febr. 23. 14:52
 37/89 A kérdező kommentje:

35: De bakker, magamért miért kéne gyúrnom, amikor én jól érzem magam a bőrömben? Nem értem.

Érdekes a nőknek meg azt mondogatják akik kicsit dagadtabbak hogy pozitív önkép, fogadd el magad, stb.

"Az a baj, hogy azt hiszed, hogy ha véletlen akad egy nő, aki megszán és a barátnőd lesz, akkor majd minden egycsapásra megoldódik az életedben"

Nem, nem hiszem ezt.

Simán csak vágyom rá, hiányzik, mit nehéz ezen megérteni? Társas lények vagyunk.

TE hány hetet bírsz ki pasi nélkül?

2022. febr. 23. 14:54
 38/89 anonim ***** válasza:
100%

#34: Nem vagy rosszabb? Oke, akkor aruld mar el, miben vagy jobb! Tobbet iszol? Tobbet panaszkodsz?

De, az a helyzet, hogy nalad az emberek 99 szazaleka lazan jobb. Mert ok tesznek a dolgokert, te meg nem.

Ezt a trollozast meg engedd mar el. Lattam mar tobbszor, hogy masokkal is elorantottad, amikor rajottel, hogy nincs igazad. De, meg egy online feluleten sem vagy kepes kiallni magadert. Ezt szeresse benned egy no?

Tovabbra sem irtad am le, hogy probalkoztal a noknel... Csak hajtogatod itt a 15 eves szoveged. Az nem probalkozas, hogy itt naponta szidod a noket ed mindenert panaszkodsz.

2022. febr. 23. 14:54
 39/89 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol erzed magad a borodben, miert rinyalsz itt minden nap?
2022. febr. 23. 14:55
 40/89 A kérdező kommentje:

38: élőben ,online egyaránt próbálkozom. nem olyan intenzíven mint pár éve, de még mindig csinálom.

Érted? tehát nem igaz az hogy semmit se teszek csak várom a csodát.

Teszek én, csak a siker nem jön....

S igen, egy mocskos troll vagy, aki élvezkedik más nyomorán. Hülye gyúrós buta férfi lehetsz.

2022. febr. 23. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!