Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a nőtlenség a hosszú élet titka?
Amúgy lehet már meghalt, csak a kaszás nem jön el ért... Mert "eh...minek!"
Amúgy nem hiszem, agglegény nagybátyám 55 évesen meg is halt. Szóval... Nem.
Bár... Sok idegességtől, stressztől, feleslegességtől megkíméli magát, nincs sárkány asszony otthon, akinek semmi nm jó, mindig böködi aztán egy nap úgyis megcsalja egy migránssal, nincsenk puják akik elviszik a fizu 80%-át, nincs ronda barackszínű tapéta erőltetve (ez ilyen női fétis lehet, főleg proliknál), a bartók rádió meg a nosztalgia TV jó társak a bajban.
Ha néha megágyúzott azért pár ribit vagy alkalmi csajt akkor... Jó élete volt.
Nagyapám 90 lesz jövő tavasszal, ő a napi két liter tejre esküszik.
Dédipapim 107 évesen halt meg, nyolc éve.
Nagyapám 8 gyerekből a legidősebb. Egy húga él, aki 75 éves, az idősebb húgát és három öccsét elvitte a szamárköhögés.
A két másik tesó 56 ban meghalt.
Beleszól ebbe a genetikai háttér, a környezeti hatások gyermekkortól, az életmód.
Én inkább a töménytelen fokhagymára gyanakodnék.
De van erről egy vicc is.
Kérdezi a fickó az orvost:
-Doktorúr! Mi a hosszú élet titka?
-Nos uram: semmi alkohol, cigaretta, szórakozás, zsíros étel és nő!
-És így hosszú életem lesz?
-Nem tudom, de hogy k#rva hosszúnak fog tűnni az biztos!
A statisztika pont az ellenkezőjét mutatja (Ez olyan, mint az 50 évig cigiző/piáló rokon esete, aki jobban tartja magát, mint a fiatalabb generáció... előfordul az ilyen, de nem túl valószínű)
ok, az index nem a legmeggyőzőbb forrás, de keress rá, találsz értelmesebbet is.
Gondolom 99 évesen már szar lenne beismerni, hogy magányos, és szerető család híján tulajdonképpen elpocsékolt életet él, szóval ha a bácsika helyében lennék, én is kb ilyen megnyilvánulásokkal próbálnám szinten tartani a lelki egyensúlyomat.
Amúgy ha ez is lenne a nagy titok, nem biztos, hogy megéri bőszen ragaszkodni egy ilyen élethez.
Ha érdekel a téma, szerintem keress inkább hivatalos statisztikákat arról, hogy az egyedülálló vagy a házasságban, párkapcsolatban élő férfiak élnek-e meg átlagosan magasabb életkort.
(Nem éppen úgy van, ahogy a bácsi hiszi, de éljen még sokáig jó egészségben.)
Itt találsz Magyarországra vonatkozó KSH adatokat különböző tényezők és a várható élettartam összefüggéseiről, szerepel köztük a családi állapot is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!