Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a nőtlenség a hosszú élet titka?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy 99 éves bácsival, és azt mondta, h a hosszú élet titka a nőtlenség. Neki a 99 éve alatt egyetlen nővel sem volt semmilyen párkapcsolata. Azt mondta reggel fölkel, iszik egy felest, olívaolajos kenyeret eszik fokhagymával és szalámival aztán rádiózik, ebédre pedig tésztát eszik szintén olívaolajjal, meg sajttal és paradicsomszósszal, délután meg megeszik 2 tábla csokoládét, este bekapcsolja a tv-t. Már hosszú évek óta ez a napirendje, soha nem volt nője, soha nem szedett semmilyen gyógyszert ,beteg is csak ritkán volt, és mégis majd kicsattan az egészségtől. Szerintem egyébként a fokhagyma meg az olívaolaj ami miatt ilyen egészséges, de ő csak a nőtlenséget tartja a hosszú élet titkának.2015. dec. 1. 12:00
21/24 anonim válasza:
19-essel egyet értek! A nő (a normális) alkalmazkodik a férjéhez, ellátja (nem körbenyalja) , neveli a gyerekeit, erre mit kap? Megcsalják valami repedtsarkúval/alkesz lesz a férjből/elhagyja és lehúzza. Szóval ezt a nőkre is érthetnénk:D
22/24 anonim válasza:
Ok, akkor fogalmazzunk így: a JÓ házasság hozzáad az élethez, a ROSSZ pedig elvesz.
23/24 Tiboo Martino válasza:
Most 30 éves vagyok, de majd leírom ide, mikor betöltöttem a 100-at, hogy igaznak bizonyult-e a bácsika! :)
Szexuálisan nem vagyok vonzó, semmilyen típusú nő szemében, még barátilag ismerkedni sem akartak velem soha, úgyhogy azzal nem lesz gond, hogy lesz-e vagy sem párkapcsolat, szex! Egyértelmű a válasz!
Mások 5 évvel kevesebbre saccolnak engem, minden évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!