Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csodálkozik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkozik mindenki boci szemekkel hogy 15 év masszív nőtlenség után kezd az elmém megbomlani és kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag kamasz koromtól idáig (31 vagyok) egyetlen barátnőm volt a huszas éveim elején, azon kívül semmi! Ő is kidobott pár hónap után (távkapcsolat is volt..)

Ezt leszámítva párszor szexeltem főleg nálam sokkal idősebb nőkkel. De nem igazán élveztem a dolgot, egyik nő se tetszett igazából. De a szexuális feszültséget le tudom ugye vezetni(ipari szinten maszturbálok).

Ami viszont ennél sokkal rosszabb, az a szeretet teljes hiánya. Ezt nem tudom sehogy kezelni.

S lassan olyan állapotban vagyok hogy fizikai fájdalmat érzek amikor meglátok egy szerelmes párt.... nem rájuk haragszom, félre ne értsétek!

Nincs bennem gyűlölet vagy ilyesmi.

De annyira szorít ilyenkor a szívem, annyira fáj hogy nekem ez az egész kimaradt és kimarad....

Folyamatosan üvöltenék...

Olyan szinten vagyok kiéhezve, hogy pl. pár éve amikor randiztam egy lánnyal (persze abból se lett semmi..), séta! közben eufórikus állapotba kerültem. Pedig csak kézenfogva sétáltunk, semmi több...

Kb. semmi nem érdekel, teljes apátiában úszva élem az életemet...fekszem az ágyon összetörve lelkileg és sírok..sokszor szó szerint...

Nekem miért nem lehet rendes életem? Hogy legalább egyetlen ember szeressen, a társam? Nekem miért nem lehet?

2022. febr. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
100%

Akkor promozd magad egy kepzeletbeli nonek.

Intelligems vagy? Nem. Ezt mar tobbszor bebizonyitottad az oldalon.

Huseges? Nem, amig nem volt csajod es lehetoseged felrelepni, ezt nem tudhatjuk.

Humoros? Nem, ezt is bebizonyitottad.

Kedves? Szinten nem, ezt is bizonyitottad.

Ha 4 ennyire kozhelyes dolgot tudsz csak leirni, amik raadasul nem is igazak rad, senki sem fog akarni. Foleg, hogy mennyi negativumot nyujtasz...

Es de, a noket erdeklik ezek a dolgok. A jelenlegi baratnom pl. imadja, hogy kedves es gondoskodo vagyok. Az egyik exem a humoromert volt oda. Az intelligenciam mindenkinek bejott. Ja es huseges is voltam, bar szerintem ez nem extra dolog.

Csak, ezek melle lusta sem voltam, mint te.

2022. febr. 23. 15:15
 52/89 anonim ***** válasza:
100%

Ok.Tehát szerinted az ocsmány fejed miatt nincs nőd, ez az egyetlen oka. Ez mondjuk megbukik, mert baromi ronda pasikat szoktam látni, nővel, még feleségük is van, de legyen. Az ocsmány fejeden nem akarsz változtatni, még egy fodrász segítségével se, mert nehogy már olyan csajod legyen, akinek csak normális fejjel kellesz, rondával mást választott volna. Hát, akkor fölöslegesen csajozol. Az már kiderült, hogy így nem kellesz senkinek, csak időpocsékolás. Erről nem kell kérdést írni.

Mellesleg egyszer kaptam tőled egy privátot. Valami olyasmi volt benne, jól van, ne húzzuk az időt, randizzunk. Hát, mi tagadás, nem fogtál meg😂 A csajozási technikádon is lenne még mit csiszolni, de gondolom, szerinted az is tökéletes.

2022. febr. 23. 15:19
 53/89 A kérdező kommentje:

"Ez mondjuk megbukik, mert baromi ronda pasikat szoktam látni, nővel, még feleségük is van, de legyen."

Én meg nem látok ronda pasikat nővel..érdekes.

2022. febr. 23. 15:22
 54/89 anonim ***** válasza:
100%

#53: Mivel kb naponta lejaratod itt magad, ertelemszeruen mindenki tudja, hogy milyen vagy.

A troll szot raadasul nem is a jelentese szerint hasznalod. Ez nalad az intelligencia?

#54: Te engem sem latnal novel, megis van baratnom. Leirtad, hogy nem erek tobbet, valamiert megis van ram igeny es helyes sem vagyok...

Egyebkent a volt szomszedom feje nagyon hasonlit a tiedre. Voltak baratnoi es mar hazassagban el. Na, vajon ez hogy lehetseges?

2022. febr. 23. 15:24
 55/89 anonim ***** válasza:
100%
#54!Akkor menj ki a szobácskádból és fogsz😉Tele van velük a város.
2022. febr. 23. 15:25
 56/89 A kérdező kommentje:
55: szerintem nem vagy ronda.
2022. febr. 23. 15:27
 57/89 anonim ***** válasza:
100%
#57: Kiakadsz, hogy nem ismerlek, pedig en mar lattam rolad par kepet, aztan benyogod, hogy szerinted nem vagyok ronda, pedig meg eletedben nem lattal... :D
2022. febr. 23. 15:32
 58/89 A kérdező kommentje:
58: csak egy sejtés trollfiú.
2022. febr. 23. 15:32
 59/89 A kérdező kommentje:

"Mellesleg egyszer kaptam tőled egy privátot. Valami olyasmi volt benne, jól van, ne húzzuk az időt, randizzunk. Hát, mi tagadás, nem fogtál meg"

Miért, 10 oldalt kellett volna írni??? Nem vagytok királynők.

2022. febr. 23. 15:33
 60/89 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen nem kell oldalakat írni. Kettőnk közül nem engem zavar, hogy neked nincs egy randi se🤷🏼‍♀️
2022. febr. 23. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!