Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg veszélyesek az arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg veszélyesek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.

Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.

Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..

Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.

Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet

2022. febr. 11. 23:03
 81/95 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó neked miért ne!

Ha akarsz is valamit, lődd be magad, mondjuk hányadik feleség akarsz lenni. És utána nincs visszakoz, mert levágja a fejed. De a szerelemért persze mindent. Ha már miatta elvesztetted a fejed!

2022. febr. 17. 11:57
 82/95 anonim ***** válasza:
100%
nem veszélyesebb mint egy albino aki féltékenységében szét darál.
2022. febr. 17. 14:05
 83/95 A kérdező kommentje:

update

megint lefeküdtem vele . . .

2022. febr. 17. 21:08
 84/95 anonim ***** válasza:
96%

Így kell megszakítani egy kapcsolatot.

Menthetetlen vagy.

2022. febr. 18. 03:35
 85/95 A kérdező kommentje:

El lehetne már hagyni azt hogy minden kérdés után oda írjuk hogy kamu, nagyon vicces , biztosan nem voltál meg ilyen helyzetben, engem te ne idiótázz le !

2022. febr. 18. 05:42
 86/95 anonim ***** válasza:
100%
86. Akkor tapasztalj a saját bőrödön! Szerintem ez a kérdés le is zárható.
2022. febr. 18. 06:40
 87/95 anonim ***** válasza:
82%
Jaj csajszi:(
2022. febr. 18. 07:25
 88/95 anonim ***** válasza:
97%
Idióta tyúk.
2022. febr. 18. 14:22
 89/95 anonim ***** válasza:
96%

"nagyon vicces , biztosan nem voltál meg ilyen helyzetben, engem te ne idiótázz le !"

Hát az biztos, és nem is leszek. Mert nem tartom oda a p.námat minden nyomoréknak. :D

2022. febr. 18. 14:23
 90/95 anonim ***** válasza:
91%
Miért tiltottad le? Most mégis vele? Semmi tiszteletet ne várj.
2022. febr. 19. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!